peter Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=75333463 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=75334675 Moze mi Ktos wytlumaczyc czemu na czesci taki motor ? Nic nie sugeruje poprostu chcial bym sie dowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Albo kradziona albo cos w silniku padlo i naprawa zbyt kosztowna jest :P Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Albo są to po prostu zapożyczone foty, żeby pokazać jaki model itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 ja też sprzedaje mojego po wypadku na części ale zdjęcie dałem jak wyglądał przed wypadkiem. bo tamte drugie zbyt odstraszają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Różne mogą być tego przyczyny, spotkałem się w niemczech z samochodami do których nie było dokumentów, bo właściciel narobił coś po pijanemu ubezpieczania wtedy nie płaci a na sprzęcie ciąży niespłacony kredyt. Bank nie wyda papierów do czasu spłacenia kredytu a włascicielom sie nie kwapi. Troche zawile to opisałem, ale tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 moze tez temu ze wiecej zarobi sprzedajac na czesci :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 moze tez temu ze wiecej zarobi sprzedajac na czesci Nie sądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 A ja zgadzam sie ze na czesci wiecej zgarnie,sam rozkrecam motocykle na czescii nie tylko ruski i jestem zadowolony.Także bmw 7 i 5-tki na czesci rozkrecam z kolega bo ma szrot i tez jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Sądzę, że motocykle sprowadzone do Polski, nie idą tylko do sprzedania w całości, wiele jest ofert na ramy z papierami (rozbiłeś, możesz kupić), używane części na motobazarach nie zawsze muszą pochodzić ze sprzetów powypadkowych. Aukcje wystawił ktoś kto trudni się działalnością dotyczącą części motoryzacyjnych, jeśli sie z tego normalnie utrzymuje, to raczej nie podjąłby się takiego ryzyka, by do firmy przyjmowac lewiznę... chociaż nic nie wiadomo, lecz oskarzać od razu nie nalezy. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 niepisze ze real foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Kolego ale nie spamujemy !! pczytaj sobie zasady funkcjonowana forum!Pozdro 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi