EnduroMax Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 :oops: Ale zobaczyłem magiczne 30tys zł więc to mi przyszło do głowy ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 nie no jest zajebisty :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Nie no poprostu wymiata :twisted: Ta cbr-a wyglada jak by nic nei wazyla . RESPEKT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 qzwa...dobry jest.... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Panowie! kasa to kasa i napewno wiele pomaga ale czytalem w tym roku bodajze ,ze w chyba w Bielawie byl jakic mlody chlopaczek na leciwym motorku jakies nawet nie sportowe Suzuki z lat mojej mlodosci i slabym silniczku ,chlopak z biednej rodziny od lat zafascynowany stuntem i wygral pierwsza chyba nagrode kask i jakies ciuchy na moto. Moge sie mylic co do Bielawy ,ale to tam chyba bylo i byl duzy reportaz w gazecie a jego mazeniem jest kupic jakis lepszy moto do jazdy bo ciuchy dostal firmowe :D chlopak z wielkim talentem ale nie mam zadnych danych moze ktos byl lub go zna? [ Dopisane: 13-12-2005, 00:42 ]a i teraz nie odradzajcie 16natolatkom kupna R6 czy R1 bo was wysmieja :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sledz Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 niesamowite 8O ja na razie musze nauczyć sie nie przewracać sie na ósemkach na łączce :D a takie akrobacje pewnie nigdy nie będa mi dane chłopak robi wrażanie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Panowie! kasa to kasa i napewno wiele pomaga ale czytalem w tym roku bodajze ' date='ze w chyba w Bielawie byl jakic mlody chlopaczek na leciwym motorku jakies nawet nie sportowe Suzuki z lat mojej mlodosci i slabym silniczku ,chlopak z biednej rodziny od lat zafascynowany stuntem i wygral pierwsza chyba nagrode kask i jakies ciuchy na moto. Moge sie mylic co do Bielawy ,ale to tam chyba bylo i byl duzy reportaz w gazecie a jego mazeniem jest kupic jakis lepszy moto do jazdy bo ciuchy dostal firmowe :D chlopak z wielkim talentem ale nie mam zadnych danych moze ktos byl lub go zna? [ [i']Dopisane: 13-12-2005, 00:42[/i] ]a i teraz nie odradzajcie 16natolatkom kupna R6 czy R1 bo was wysmieja :mrgreen: a nie mówisz czasem o tym chlopaczku co wygral Street Fighter Fesitival ostatni,jechał na suzuki rg 80...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Panowie! kasa to kasa i napewno wiele pomaga ale czytalem w tym roku bodajze ' date='ze w chyba w Bielawie byl jakic mlody chlopaczek na leciwym motorku jakies nawet nie sportowe Suzuki z lat mojej mlodosci i slabym silniczku ,chlopak z biednej rodziny od lat zafascynowany stuntem i wygral pierwsza chyba nagrode kask i jakies ciuchy na moto. Moge sie mylic co do Bielawy ,ale to tam chyba bylo i byl duzy reportaz w gazecie a jego mazeniem jest kupic jakis lepszy moto do jazdy bo ciuchy dostal firmowe :D chlopak z wielkim talentem ale nie mam zadnych danych moze ktos byl lub go zna? [ [i']Dopisane: 13-12-2005, 00:42[/i] ]a i teraz nie odradzajcie 16natolatkom kupna R6 czy R1 bo was wysmieja :mrgreen: a nie mówisz czasem o tym chlopaczku co wygral Street Fighter Fesitival ostatni,jechał na suzuki rg 80...?? to ile on ma w koncu lat ?? bo ja juz slyszalem i czytalem milion wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 a nie mówisz czasem o tym chlopaczku co wygral Street Fighter Fesitival ostatni' date='jechał na suzuki rg 80...??[/quote']chyba tak :? [ Dopisane: 13-12-2005, 16:17 ]tak to byl rg80 na 99% na ktory mu chyba wujek pozyczyl i tak wlasnie pasja przezwycieza trudnosci ,ale sam stwierdzil ze do dobrych pokazow brakuje mu mocy i czasem koledzy dają mu sie przejechac na czyms lepszym.Polsko pozwól żyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 z markowego ubioru możesz mu odliczyć kask - sprzedawał go na allegro :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Mówicie o Rafale P.(xywka "Stunter13"). Faktycznie to mody chłopaczek(o ile pamięc mnie nie myli to wspominał kiedyś że ma 19lat... ale pokroić sie nie dam), wygrał tegoroczną bielawę. Ma naprawde wielki talent i umiejętności, dużo trenuje, jest przy wysportowany i wygimnastykowany(akrobacje na motocyklu to jego specjalność).Śmiga zmordowanym i nieco przystosowanym do suntu suzuki RG 80.Co WAŻNE- chłopak nie tylko jest dobry ale jest też skromny co niestety u młodych gniewnych ostatnio jest coraz rzadziej spotykaną cechą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towik Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 ciekawe ze go policja jesz cze go nie złapała za to że nie ma prawojazdy na motor a jezdzi takim dużym :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiopa Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Nie ma co.... Chłopak wymiata :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Dzieciak wymiata, oglądając film mam wrażenie (początek filmu- jasno, koniec - ciemno), że ten chłopak jeździ od świtu do zmroku i wogle z moto nie schodzi :D:D też bym tak chciał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 no koleś troche wymiata, i jeszcze w wieku 13 lat.Pewnie starzy przy kasie,tak sobie myśle że każdy jest w czymś dobry.Ciekawy czy taki cwaniak by pojechał moją "kasią" z koszem w powietrzu :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi