Fat Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Sporty nigdy nie byly wygodne.Oj pare wygodnych motocykli sportowych by sie znalazlo (oczywiscie na tle reszty), szczegolnie z lat <2002. Niemniej R6 na pewno do nich nie nalezy :)A GSX750F troszke drozszy od popularnej 600 ale robiacy wszystko o wiele lepiej od niej jest chyba bardzo w Polsce niedoceniany.Na pewno nie wszytko. Lepiej moze "robic" trasy - niezaprzeczalnie. Ale do szybkiej, ostrzejszej jazdy - nie wydaje mi sie. A Mlodemu Wilkowi gratuluje nowego nabytku! :P Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 gratuluje ci !!! super sprzęcik ,mój brat miał 600ke z 2001roku i bardzo sobie chwalił ,zwłaszcza ze bez najmniejszego problemu mógł nią smignąc ze ślaska nad morze w 6 godzin, później impra', nocka i do domu! zrób to sportem :?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Nazwalbym to pierwszym objawem dorastania Dokładnie tak, bo kiedyś jakby mi ktoś powiedział, ze kupie F-ke zamiast R1(mimo mozliwości finansowaych) to bym go zabił smiechem :-) A teraz mysle zupełnie inaczej i przestaje mi zalezeć by każdy odcinek prostej zakończyć min 200km/h na budziku...Teraz wsiadając na motocykl mam całkiem inne podejście i nadzieję, ze jednak trochę pozyje :-) Totalny spokój i w końcu mi sie nigdzie nie spieszy :P Ale do szybkiej, ostrzejszej jazdy - nie wydaje mi sie. Na pewno nie wykręce na niej jakis super czasów na torze, ale jak czasami najdzie ochotka na ostrzejsze poszalenie to nie jest tak źle...750-tka potarfi swoje ;) Oczywiście bez cudów :) Nazwe to tak - wygodny, bezawaryjny, oszczędny motocykl dla poważnego kierowcy za małe pieniądze...Skoro przesiadłem sie ze sportów które mają nanowsze technologie na motocykl produkowany od 88r. praktycznie bez rzadnych zmian technicznych do dziś i nie narzekam to nie jest tak źle :P Da się polubić :P Tylko do tego motocykla trzeba dorosnąć... A tak na marginesie to są jeszcze jakieś inne motocykle które od tylu lat produkuje się bez zmian technicznych(nie mówie tu o zmianach wizualnych)? A GSX750F troszke drozszy od popularnej 600 ale robiacy wszystko o wiele lepiej od niej jest chyba bardzo w Polsce niedoceniany. No faktycznie jeździ ich naprawde mało w porównaniu z GSX 600F...To zastanawiające... Dzięki za garatulacje, pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dee Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 ZZR 600 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 W istocie pod koniec lat 90 tych zmieniono w serii GSXF600 / 750 kola i ogumienie przechodzac na moje ulubione 3.5`/ 17` felga przednia i 4.5` / 17`felga tylna z troszke szerszym ogumieniem.Jesli chodzi o szybka jazde ( szose a nie tor mam tu na wzgledzie ) to wymiana przodu z oryginalnego na jakikolwiek GSXR po 88r zalatwia tutaj calkowicie sprawe i powstaje motocykl ktorym naprawde szybko mozna jezdzic. To tylko tanie elementy zawieszenia / hamulcow w serii GSXF ograniczaja jego mozliwosci. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi