j_bravo Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Poniżej info ze strony Gdyni na temat tej imprezy. Co prawda ostatnio z powodu zakazu wjazdu motocykli na Świętojańską, Gdynia nie jest lubiana, ale... http://www.gdynia.pl/?co=news/kalendarz&da...r_id=3926#tutaj 04.12.05Mikołaje na Motocyklach, godz. 13.30 W tym roku Mikołaje nie tylko przejadą kawalkadą przez całe Trójmiasto, wstępując np. na Długi Targ, ale specjalnie zaprosili dzieciaki z 16 gdyńskich świetlic socjoterapeutycznych na spotkanie o godz. 13.30 pod wspomnianym wcześniej pomnikiem Conrada.(Mikołaje wpłacają wolne datki i za te pieniądze kupują słodycze dla dzieciaków) Więcej informacji u organizatora :tel. 602 136 472 Miejsce imprezy:Start i meta przy pomniku Conrada al. Jana Pawła II Ktoś był w poprzednim roku i wybiera się w tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Ocipieli? Motocyklem na parade do Gdyni? Po moim trupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angie Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 na swiętojańską to wstępu nie ma i motocykliści beee bo hałasują, a na paradę motocykliści są cacy i już nie hałasują.. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlado76 Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 MUSZĘ DELIKATNIE SPROSTOWAĆ SZANOWNEMU KOLEŻEŃSTWU.TO ŻE JAKIEŚ BARANY ZAMKNĘŁY ŚWIĘTOJAŃSKĄ NIE BĘDZIE POWODEM ŻEBYŚMY NIE ZROBILI FRAJDY BARDZO BIEDNYM DZIECIAKOM . ŚWIĘTOJAŃSKA I JEJ ZAMKNIĘCIE TO JEDNA SPRAWA A RADOŚĆ DLA SZCZAWI TO DRUGA. MAM SWOJE ZDANIE O DECYZJI GDYŃSKICH WŁADZ ALE OBAWIAM SIĘ ŻE ZOSTANĘ USUNIĘTY Z FORUM ZA JEGO WYPOWIEDZENIE.W KAŻDYM RAZIE : W ZESZŁYM ROKU BYLIŚMY MIKOŁAJAMI NA MOTO I ODWIEDZILIŚMY KILKA DOMÓW DZIECKA. PO TYM CO TAM ZOBACZYŁEM - NAWET W ZASPACH JESTEM W STANIE POJECHAC PONOWNIE. UBIERZCIE SIĘ CIEPŁO NA TO CIUSZEK MIKOŁAJA I JEDŹCIE Z NAMI - CEL JEST NA TYLE SZCZYTNY ŻE PONAD WSZELKIE DĄSY. A POMYŁKĄ JEST STWIERDZENIE ŻE TO WŁADZE MÓWIĄ NAM ŻE JESTEŚMY DOBRZY ABY PARADĘ ROBIĆ A JESLI CHCEMY ŚMIGAĆ PO ŚWIĘTOJAŃSKIEJ TO JESTEŚMY ŹLI.TU NIKT Z POGIĘTYCH WŁADZ GDYNI NIE MACZAŁ PALCA I JEST TO NASZA I TYLKO NASZA INICJATYWA.NO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 kicha... jak w piatek zapisywałem siebie i 2kumpli było 78sztuk na liscie...wczoraj było ok ,a dzis snieg i chlapa... sweet. wylazłem przed garaz i się okazało ze wogole nie wyjadę z garazu...nie ma to jak mieszkac na zadupiu... ktoś jednak się skusił i pojechały mikołaje... dodano poźniej: http://www.rmffm.pl/fakty/gallery.html?id=91052&p=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpagat Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Ano Mikołaje pojechali.W ilości jedynie 98 sztuk (słownie: dziewięćdziesiąt osiem). Frajdę zrobiliśmy nie tylko dzieciakom ale wszystkim tym, którzy powyłazili na spacery. Pozdrawiam wszystkich zakręconych Mikołajów.Szpagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek RF Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) Witam! http://www.logolab.pl/fusion/images/news/mikolaje2.jpg Wybiera sie ktoś?Organizator ma wyłączony telefon.Jak ktoś coś wie to proszę o info.Pzdr Edytowane 8 Grudnia 2006 przez Arek RF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/GDYNIA-Mikol...ch--t61617.html Ja nie dam rady, sprzedałem 2 dni temu sprzęt ... :banghead:Z tego co słyszałem można do dzisiaj zapłacic, wiec szybko smigajcie do tej pizzerii :( Do tej pory zapłaciło blisko 200 osob :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam.gda Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Ja jadę :) Śmialo przyłączać się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi