NaczelnyFilozof Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Bębny są fajne .. ale trzeba sie przynich bawić .. zdejmowac koło przednie co jakiśczas i sprawdzać szczeki Rozebrałem w mojej Cezecie przód. Wyczyściłem papierem ciernym szczęki. Bęben też. Poskładałem. I lipa. Hamuje gorzej niż przedtem :mrgreen: Ale to chyba nierówno startych szczęk. w ogóle te okładziny tam jakieś lipne są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Do Veteranos i Jaki.Wejdzcie na stronę www.republika.pl/gumpal/Tam jest dokładny opis montażu h.tarczowego MZ do jawy.Pzdr. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 wyruwnaj bęben.. a potem docieraj do niego szczeki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Powiem tak: dokladna regulacja podwojnych rozpieraczy w jawie czy Czcie oraz przeszlifowanie szczek i bebna bardzo duzo daje. Mozna o niebo poprawic skutecznosc hamulca bez zadnych inwestycji. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi