MotoCross Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Witam wszsytkich. Mam takie pytanie do użytkowników motocykli suzuki GS 500e oraz do wszystkich którzy się z tym motocyklem zetknęli. Na allegro jest dużo ofert, motocykle z różnych lat, z różnymi przebiegami i w różnych cenach. Powiedzcie czy warto kupić takie Suzuki GS500e np:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M119599 Czy coś psuje się w tych modelach, na co trzeba zwracać uwagę? Myślę o modelu powyżej 1995 roku. Cena atrakcyjna, choć na allegro stoją tańsze :D Myślę,że na pierwszy motocykl, który miałby służyć do dojazdów do pracy i przejażdżki by się nadawał. Proszę o opinie nt. tego motocykla. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 OPCJA SZUKAJ!!! Nawet kilka tematów w dół jest wątek o GSie. Zadaj sobie troszeczke trudu i pogrzeb w tematach, okej? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Czolem! Generalnie GS500 na pierwszy mtoorek - super.Dobrze utrzymany, serwisowany odwdziecza sie bezawaryjnoscia i sluzy dzielnie.Ja trafilem na mine, a mimo to motorek mnie ladnie powozil...http://republika.pl/zbyhu1/moto/skandynawia.htmTu mozesz poczytac do czego zdolny jest GS nawet w nienajlepszym stanie technicznym. Pozdrawiam PSJak poprzednik zachecam do przejrzenia historii 4um. Bylo na ten temat mnostwo tematow. O GSie duzo mozna sie dowiedziec przegladajac starsze watki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Suzi gs 500 jest oki reszty dowiesz się z opcji szukaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Chopy zanim założyłem temat, wpisałem słowo GS i nie wiele mi wyświetliło :) w sumie wpisałem " GS 500e " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 to wpisz"gs 500" albo "gs500" a zwariujesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Ale ten, co pokazujesz w linku to mi się nie podoba. 95 rok i już malowany? Po perłowym GSie zbyha jestem uczulony na nieoryginalny lakier Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 to tylko przykładowy lnik, takich podobnych GS`ów jest na aukcjach wiele :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 W aukcji najbardziej mnie rozwaliło to : Dodatkowe wyposażenie:elektryczny starter A były GS500 z kopniakiem ? :-) Tego linka podawałem chyba ze 100 razy, poczytaj : http://serwisy.gazeta.pl/motocykle/1,56426...26,1910894.html Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi