Gość prodok Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Właśnie sprzedałem swoją TDM-ę dorobiłem się trochi kasy i zamierzam kupić nówkę sztukę motorek i tu pytanie co byście polecali tak do 30000 plnMoto ma być do turystyki, wygodne, ekonomiczne, dobre dla dwóch osób i dużego bagażu..............co radzicie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Do 30.000 :?: :?: :?: No to stary wybór masz długi i szeroki jak nasz piękny kraj :lol: A serio mówiąc - widząc poprzednika TDM polecałbym ładnego Tuarega, LC4, może V-Stroma, jakąś dużą beemke tyrystyczną? Może Ducati ST2 lub ST4? Stary, masz naprawdę kłopot, jak te pieniądze zagospodarwować. Ale jakby co mogę Ci pomóc :lol: 8) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Ma być nówka Dominik. Wątpię, żeby ST4 się mieściło w 30000. V-Strom też chyba kosztuje koło 40k.Jak masz takie potrzeby, to po co sprzedałeś TDM????? Kupuj TDM, nowszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prodok Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 tak tylko się zastanawiam czy kupić nówkę czy używkę ........i co by było najlepsze z nówek za te pieniądze? ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 To pozbieraj jeszcze troche i kup Hayabuse ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prodok Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 tak tylko że nówka kosztuje jedyna 41300 pln a tyle niestety nie mam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Marca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Łojć, przepraszam, tego faktu nie odnotowałem - to rzeczywiście ogranicza pole działania. Podane przeze mnie modele odpadają więc - poza LC4. Muszę rozpoznać ceny nówek porównywalnych klasą motocyklom i dam znać. Sorry za pomyłkę, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 29 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2003 Male sprostowanie prodok. Nowa Haybusa kosztuje 50tys zl, a cala malowana na czarno lacznie z rama kosztuje dokladnie 54,500zl. Bylem wczorja w salonie i patrzylem na te cuda. Ach! Pomarzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 najlepiej wedłog mnie jest kupic 2-3 latka wtedy jest dobra cena do rocznikapolecał bym Y.. thunderace ekonomiczna jak na tysiącelub XJ 900 wał kardanalub jakas BMW tez bardzo ekonomiczne sprzetytrudno tu cokolwiek doradzić , bo jest duza rozbiezność podaj lepiej kilka modeli, ktore bierzesz pod uwage ;) Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prodok Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2003 oki waham się pomiędzy Banditem a Fazerkiem poradźcie który jest lepsiejszy..... chodziło by mi o moto dobre do turystyki , ekonomiczne, wygodne... z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Czesc! Ja tam wybralbym Twina- SV650 , a najlepiej uzywanego Ducati . Chodzi o Bandit i Fazer 600 czy Bandita 1200 i Fazera 1000. Moze lepsza dla Ciebie alternatywa dla nowej 600 jest lekko uzywany Bandyta 1200?Napewno lepszy do turystyki , bo nie ma problemu z poradzeniem sobie z pokazna masa pasarera+bagaz+driver.Pozdrawiam.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość prodok Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2003 hmmm zapomniałem dodać że chodzi o 600 : ) i w grę wchodzi tylko nówka ;) ponieważ na używkach się już naciąłem .... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Prodok, chyba sam nie wiesz czego chcesz, co post, to inne wymagania, to nowa, albo uzywana, ale uzywana nie bo sie naciales, i duza turystyczna, a potem 600... przemysl o co Ci chodzi, poogladaj magazyny, looknij co sie dzieje na rynku, a potem zapodawaj ewentualne problemy :? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2003 ja to bym kupił AWO czy coś takiego za jakieś 2,5 tyś i objechał nim pół świata za reszte kasy. to tylk0o moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2003 A moze bandit 1200 , koszt nowego to 35000 ale warto, nie ma nawet co porównywac 600 do niego. A fazerka 600 chyba mniejsza, i wedlug mnie bardziej sportowa.Nowy bandit ma duza osłone, kupe dodatkow do dokupienia do niego.Dodatkowo jest bardzo wygodny, na trasie zezre przy 100 km/h okolo 6 litrow z pasazerem.Polecam.A warto wykrzesac skas te 5000 zl dodatkowo zeby kupic cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi