COLIO Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Witam wszystkich. Słyszalem ze gdy ma sie prawko A1 to mozna jezdzic do poj. 125 ale nie wiem czy to jest prawda... :? A ile u was tak srednio kosztuje to prawko ?? Aha mam jeszcze jedno pytanko...czy trudno jest zdac ?? Prosze o odpowiedzi... Pozdrawiam Serdecznie wszystkich !!!!!!!!!!!!!! narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 szukaj... Tak, do 125. Ile kosztuje teraz nie wiem pewnie koło 500-600zł. Zdać jest łatwo. narka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Na 100% jest wszystko w archiwum :) - poj. do 125 ccm moc do 11kW- 600 zł- łatwo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Do pojemności 125 ccm i mocy 11 KW.Zasady zdawania są prawie identyczne jak na kategorię A. Ceny ok. 800 zł w mojej okolicy. W naszym WORDZIE na A1 i A zdaje statystycznie trochę mniej niż połowa zdających z grupy.Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 podpis :arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 W Wawie 9 setek kosztuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 ja za kurs dalem 450zl a kumpel cos kolo 380. W rzeszowie tanio:) A ogulem egzanim bede mial na wiosne bo snieg :).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ja też przechodziłem przez kategorie A1(zdawałem jak weszła zmiana przepisów)potem dosiadałem WSK a zdać było BARDZO łatwo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 U mnie 520zł, a czy zdać łatwo to zależy dla kogo i gdzie, bo tak samo jak na A .Umiesz to zdasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi