Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Poczytaj relacje z zawodów, najlepiej w necie - będziesz wiedział co myśleć.Prasę możesz poczytać jak chcesz poznać dane techniczne. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey_cinnamon Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Ja słyszałem że są awaryjne i mają wady fabryczne, [...].Ktoś konkretnie wie co to za wady fabryczne, czy to też tylko fama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 enduro-bubbaa jak kupujesz gas-gasa do doplacasz okolo 3 tys. Jesli chcesz je kupic w detalu to kosztuje okolo 12. eloelo Jesli wszystko byloby oplacone to po co czytac gazet bo moze zaraz napisza ze komar jest lepszym hard-enduro od ktm-a exc 125?? Po 2 to czym niby odstaje od najlepszych?? Wersja na ohlins-ach kosztuje 26tys zl. Masa 101kg, moc 37KM, bdb zawieszenie. Czego wiecej chciec?? Niska masa+bdb zawieszenie=super prowadzenie+dobry i mocny silnik= naprawde dobre enduro Max poza czytaniem super specjalistycznych gazet typu ŚM trzeba mieć też trochę doświadczenia. Nie możesz wszystkiego co Ci powiedzą albo napiszą brać za prawdę :)Co do Gas gasa to nie wiem po czym wnioskujesz, że ma mocny silnik bo mi się nie wydaje, że GG 125 własnie odstaje od konkurencji pod względem mocy. Widać przecież w jaki sposób Grzesiek Dąbrowski opisał tego gasa w charakterystycznym dla niego stylu pisania, czyli więcej o niczym niż czegoś konkretnego. Ogólnie to nie jest zły motocykl, ale bywają lepsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Filu nie uwazam ze mam jakies doswiadczenie zwiazane z tym motocyklem. Co do textu to prawda pisal Grzesiem ale testowal Lukasz. Moze racja ze z takimi informacjami nie powinieniem sie wypowiadac, ale zawsze nawet cos takiego moze pomoc, a ja sie czegos naucze.Pozdro Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Filu nie uwazam ze mam jakies doswiadczenie zwiazane z tym motocyklem. Co do textu to prawda pisal Grzesiem ale testowal Lukasz. Moze racja ze z takimi informacjami nie powinieniem sie wypowiadac, ale zawsze nawet cos takiego moze pomoc, a ja sie czegos naucze. A nie możesz ograniczyć się do samego czytania?? Bo pisząc rzeczy o których pojęcia nie masz tylko zawalasz temat i uniemożliwiasz naukę innym!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Czy jesli ktos kupi ten motocykl to bedzie stal wiecej w garazu zepsuty czy da sie pojezdzic?? I czy ktos cos słyszał o servisantach "Wróbla"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 I czy ktos cos słyszał o servisantach "Wróbla"??1.)tak slyszalem :) min jednym z nich jest "Dziki" b. dobry mechanik ktory ma serwis KTM-a w Szczyrku :twisted:2.) co do jakosci GG :!: panowe ch** wiecie przez moje rece przeszlo setki czesci gwarancyjnych, motocykli kadry itp bzdetow z tym zwiazanych , bylem przy przygotowywaniu motocykli do zawodow , wymienialem opinie z mechanikami fabrycznymi i troche wiem na ten temat , wiec jak ch** wiecie to nieudzielajcie sie w temacie :!: 3.)panie Dominiku S. w dup.. pan byl i go** widzial , bylem przy tym zajsciu ktore spowodowalo "indywidualne starty"Qraka , chcesz poznac prawde spotkamy sie kiedys przy piwie to Ci powiem 4.) nie ma idealego motocykla ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 chyba pojdzie ostrzezenie ^^ :roll: nika nie mozna normalnie powiedziec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 chyba pojdzie ostrzezenie Za co? Za to że powiedział swoje zdanie bez "ą" i "ę"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 chyba pojdzie ostrzezenie Za co? Za to że powiedział swoje zdanie bez "ą" i "ę"?bo nie mam polskiej trzcionki :) ale moze i bedzie lorning , to 4um ma to w naturze by karac za prawde :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 nika nie mozna normalnie powiedziec ? Trudno od chama wymagać kultury osobistej... 2.) co do jakosci GG panowe ch** wiecie przez moje rece przeszlo setki czesci gwarancyjnych, motocykli kadry itp bzdetow z tym zwiazanych , bylem przy przygotowywaniu motocykli do zawodow , wymienialem opinie z mechanikami fabrycznymi i troche wiem na ten temat , wiec jak ch** wiecie to nieudzielajcie sie w temacie Skoro tam pracujesz, to nie dziwne, że masz łepetynę papką wypełnioną. I że będziesz bzdury dookoła opowiadał. Proponuję zapoznać się z opiniami innych ludzi, niż klienci Pana Wróbla... Może coś się rozjaśni. Bo tak to dalej będziesz się kręcił wokół własnego ogona. Poza tym naprawdę mam nadzieję, że ktoś się w końcu przyjrzy temu, jak to się stało, że PZM "zadecydował", że kadra ma jeździć na psujących się, marnej jakości GasGasach i kto za tymi decyzjami tak naprawdę stał. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 nika nie mozna normalnie powiedziec ? Trudno od chama wymagać kultury osobistej... i kto to sie odedzwal :-D Skoro tam pracujesz, to nie dziwne, że masz łepetynę papką wypełnioną. I że będziesz bzdury dookoła opowiadał. Proponuję zapoznać się z opiniami innych ludzi, niż klienci Pana Wróbla... po piersze nie pracuje tam od pol roku :) bzdur nie opowiadam tylko obiektywne opinie :!: i nie mam zamiaru bronic wrobla czy gasgasa ;) mam na ten temat wlasne zdanie tak jak i zawodnicy , 3mamy je dla siebie :!: to nie jest miejsce na wyrazanie ich :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 22 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 i nie mam zamiaru bronic wrobla czy gasgasa mam na ten temat wlasne zdanie tak jak i zawodnicy , 3mamy je dla siebie to nie jest miejsce na wyrazanie ich A co, zabraniają mówić?? Bo chyba tak...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 W najnowszym ŚM jest test GG EC125 i piszą że super maszyna za dopłatą 300euro masz bajeczne zawieszenie Ohlinsa, silnik wyrywa ostro, prowadzi się elegancko jak trialówka, cena też niezła wiec ogulnie z tego co pisza to się opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 W najnowszym ŚM jest test GG EC125 i piszą że super maszyna za dopłatą 300euro masz bajeczne zawieszenie Ohlinsa, silnik wyrywa ostro, prowadzi się elegancko jak trialówka, cena też niezła wiec ogulnie z tego co pisza to się opłaca. Czytaj cemat w całości bo sie w EnduroMaxa bawisz.Ostanio mieliśmy na servisie GG model pumpera 125. Jak kilent usłyszał ike kosztuja części do niego to dał sobie narazie spokój i chce chyba go nie na chodzie sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi