nika Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 i nie mam zamiaru bronic wrobla czy gasgasa mam na ten temat wlasne zdanie tak jak i zawodnicy , 3mamy je dla siebie to nie jest miejsce na wyrazanie ich A co, zabraniają mówić?? Bo chyba tak...pzdrnikt nikomu nic niezabrania :) ale 4um nie jest miejscem do takich rozmow :roll: a co do gg125 modele sprzed 2006 sa faktycznie nie udne , lepij zamiast niego kupic 200cc, no chyba ze ktos sie chce w klasie zmiescicdo Strzalek , jak juz cos to pampera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Panowie czytając to wdał sie pewien niesmak. Wiadomo, że każy swoje chwali, ale nie trzeba podnosic głosu. W końcu jestesmy bracia motocykliści :) ,a do tego bracia endurowcy :) Trza sie szanować. Skoro nika masz kontakt z GG to napisz coś o tym sprzęcie, może przekonasz kolegów, ze to jednak dobra machina. Z tego co ja wiem to trialówki sa lux, firma od lat motocykle produkuje. Enduro podobno dobry osprzęt maja i wkończenie. Chociaż VOR tez miał i za daleko nie zaszedł. Ale piszcie co wiecie ludzie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ale piszcie co wiecie ludzie. Paul Edmonson na GG w klasie 250 zdobył mistrza swiata w enduro w 94 albo roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ja rozmawiałem z kumplem co zna dobrze Wróbla i z jego relacji 2T sa dobre ale 4T maja wady szczegulnie 450ccm!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 No z co mial powiedziec ze wszystko sypie sie w rekach o 4t wadach juz glosno to powiedzial a o 2t co mial powiedziec ?? No na pewno jak mial bym kupic takiego gasa nowego za tyle pieniedzy to wolal bym od siebie ta yzf 250f wziac i ile PIENIEDZY W KIESZENIE JESZCZE ZOSTAJE !! [ Dopisane: 23-11-2005, 19:48 ]jak kolega powaznie mysli o zakupie NOWEGO MOTOCYKLA I MA PIENIADZE !! to niech sie odezwie do mnie. Jeszcze napewno cos pomyslimy bedzie taniej niz 22 !! a YAMAHA 250 czterosow yz niewatpliwie jest lepsza od gasa 125ec. Ona tu juz tak stoi w kontenerku i jest jej bardzo smutno ze nikt jej nie chce (odplatnie :) ) Cos poradzimy na to zeby byla rejestracja jak w enduro !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 No kolega chce gasa bo moze bedzie mial 15% rabatu na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 liczac nawet ze od tego na ohnins (26500-15%=22 525 zl) a tu masz NOWA YZ 250f - w czterosowie za 21 powiedzmy. a wy co byscie wybrali(opinia innych forumowiczow) [ Dopisane: 23-11-2005, 20:58 ]nie wiem jak inni ale moim zdaniem yama jest lepsza 1 czterosow2 tansza3. YAMAHA a nie GAS GAS [ Dopisane: 23-11-2005, 21:03 ]a mozesz dac kontakt do tego typa telefon gg lub cos takiego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 a wy co byscie wybrali(opinia innych forumowiczow) YZF'a bym wybral :) poprostu LUBIE YAMAHE:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ten znajomy chce kupic 125ccm(chce na A1) i myslal o zawieszeniu Markoczi(nie wiem jak sie to pisze) a jak nie moto to jakies ATV na B1... pogadam z nim czy jest zainteresowany ta Yamaha, teraz jest po przeprowadzce i nie ma ani netu ani fona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 a nie jest przypadkiem wymyslony?? stac go na motocykl za ponad 20 tysi a nie stac na telefon albo internet ?? cos mi tu nie gra bo walisz ladne smuty hehehe !!!! a yzf dalibysmy rade zalatwic homologacje [ Dopisane: 23-11-2005, 22:56 ]chce gasa z marzocchi?? :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Buba, przestań propagandę robić :) Jeśli sięwyprowaadził na jakieś zadupie to problem z netem i telefonem nie jest zależy od ilosci posiadanych pieniędzy jeśli infrastruktury nie ma. Toteż nie wyśmiewaj się z potencjalnego klienta. Mimo homologacji na A1 się nie załapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Przenieście się z handlem na PW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 sorka ale troche to dziwnie zabrzmialo :-) ok dominik juz przestaję 8) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Mój kumpel kupił nówke Gas Gasa EC 250 2T, nawet nie jest na niego jeszcz wystawiona faktura. Jeździ na nim max 2 miesiące i jak by ktoś chciał to chce go sprzedać .Zawieszenie tył Ăśhlins a przód czarne Marzocchi, cena wywoławcza 23000 ale idzie coś z tego jeszcze ugryźć. Info na PW. W następnym sezonie mamy zamiar kupić raczej nowe Yamahy 450 4T (ewentualnie Hondy) ! enduro-bubbaa czy Yamaszki 450 też miał byś do sprzedania??Jak co to daj znać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Mój kumpel kupił nówke Gas Gasa EC 250 2T, nawet nie jest na niego jeszcz wystawiona faktura. Jeździ na nim max 2 miesiące i jak by ktoś chciał to chce go sprzedać .Zawieszenie tył Ăśhlins a przód czarne Marzocchi, cena wywoławcza 23000 ale idzie coś z tego jeszcze ugryźć. Info na PW. cen to nie za rewlacyjna na pobeskidziu 3 tyg gg250 po 21 pchaja bo sie na 450 przesiadajaa naprawde niewarto doplacac za oHsita :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi