Aster Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Poprzedni sezon zszedl mi na dopieszczaniu przerobek, konczeniu napraw i zmuszaniu do wspolpracy mojej Jawci zamiast na jezdzie. Przerobki, jakie zrobilem:- Akumulator- Kierunki (od CZ)- Zaplon bateryjny- Kierownica od CZ- Bak od CZ-175 z korkiem na kluczyk- Stacyjka na kluczyk Zanim niektorzy osoby zaczna wypisywac o wies tuningu ja napisze tyle: to moja maszyna i mnie sie podoba. Powrot do oryginalu jak najbardziej mozliwy.Fotki na http://www.bikepics.com/members/aster/77mustang50/ pierwsza fota sprzed przerobki, reszta - stan obecny. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Aster jestem zwolennikiem wszelkich przeróbek pod warunkiem iż nie są wsiowe i nie dotyczą pojazdów stricte zabytkowych. Szkoda że zdjęcia słabo czytelne. Musiałbyś lepsze fotki wrzucić na stronkę.Spróbuję do galerii wrzucić zdjątka mojego mustanga po przeróbkach. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Zdjecia robilem w piwnicy stara Zorka bez lampy :). Jak w przyszly weekend nie spadnie snieg, to jej walne sesje zdjeciowa w plenerze.Do przerobek mam podobne podejscie jak Ty. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 OK zdjątka w galerii http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa...php?pic_id=1719 Sorki za jakość ale sprzęt foto wówczas nie był taki jak dziś... :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubacek Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 jak sie nie ma co sie lubi to się lubi co się ma :-) a swoją drogą to jak na jawke to możliwie wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 nie no jawka wyczesana tylko kawalek siedliska wiekszego i spoko motorek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Nio mi tam sie Jawcia podoba :) P.S dobrze Ci lampa pali jak na Jawke ;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 A jeszcze mi sie takie znalazlo w galerii http://forum.motocyklistow.pl/album_page.php?pic_id=1718 tez jawka of course Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 No jawka spoko, koniecznie jakies siedzenie dluzsze i plaskie bez zadnego podwyższania w stylu WT. Wszystko piknie, stare foteczki tez :lapagora: Pozdr. Magik 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 No fajne Aster fajne, szkoda tylko ze to nadal jawka... nieśmiało udająca coś innego. Jakbyś jej nie przerobił to nadal jawka... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Z tym bakiem od CZ wygląda znacznie lepiej niż oryginał według mnie 8) Ciężko było zrobić kierunki ? Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 19 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Ciezko - nie. Kosztownie - troche ;)Greedo - ja nie udaje ze to cos innego niz Jawka. Ja jestem dumny ze to Jawka. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Masz spoko lampe przednia. Jaka tam jest zarowka, bo bym sobie moze kupil jesli to halogen 6V. Chyba, ze ustawiles max obroty na luzie i dlatego tak swieci ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 19 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 hehe, to jest zwykla 6V 15/15W z wylaczonym silnikiem na samym akumulatorze :lol: Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 No to ja nie wiem... Zdjecie przeswietliles i tyle ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi