anretam Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 A tutaj link http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2006-Campag...1QQcmdZViewItem Ci amerykanie to już nic nie potrafią sami wymyślić :) Tylko by kopiowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawon Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 8O masakra,ten laczek z tyłu.Od welorexa troszke się różni ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Fajne to tylko trzeba miec hajs szeby bawić sie takimi zabawkami :):P:PP Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Veteranos, a co nie masz :?: :lol: ponoć na ulicy leży, taki młody a już w krzyżu łamie :?: :-D - mnie też :mrgreen: i na dodatek ślepy jestem bo jej nie widzę 8) . Pomijając powyższe, fajna zabawka poganiać by można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 te kufry po pierwszej lepszej dziurze będą pozdzierane albo połamane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Beznadzieja !! Ani to szybkie ani wygodne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szypeczek Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 A mi się podoba... ;)Ale z drugiej strony w swojej piękności jest aż brzydkie... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Ciekawa konstrukcja tylko...po co mu dach jak nie ma szyby??? MI się bardziej podobają te samochodziki:ASTON-MARTIN,itp. na jednym z ostatnich zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 klatka bezpieczenstwa + wzgledy konstrukcyjne ? :] mi tam sie nie podoba... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Kidys, kiedys były zdjęcia w Ś.M z jakiegoś zlotu to własnie był taki tyle, że taki "fioletowa perła" - kolor ;) i nawet fajnie to paliło kapcia :twisted: , tylko bym wolał siedzieć w lini tylnego koła, a nie jakos tak z boku :evil: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Bo ja wiem... :roll: Może i nie takie straszliwie brzydkie jeżeli tylko dobrze jeździ.Tylko gdzie to używać? Ani to moto, ani to katamaran :? Co do kasy - zawsze znajdzie się wariat który to kupi, ale za tą kasę trzeba już naprawdę konesera :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi