to-mas Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam. Chcialem sie dowiedziec od uzytkownikow suzuki rm 125, kawasaki kx 125 lub hondy cr 125 co ile trzeba wymieniac tlok itd. Przy jezdzie po lesie i CZASAMI na torze!! ???? Prosil bym o informacje ! Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 ja nie jestem użytkownikiem takiego moto, ale z tego co sie naczytałem na forum to raz na sezon Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Dokładnie. Co sezon! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Dokładnie. Co sezon! Mr. GreenTego nie można określić. Zależy jak bardzo będziesz dawał jak często i jak długo. Podobno tłok ma gwrancje 10motogodzin w rzeczywistości, przy bardziej amatorskiej jeźdżie wydaje mi się że powinien wytrzymć około 30h. Poczekaj aż specjaliści coś powiedzą :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to-mas Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 ok wielkie dziki za info ;) i czekam na inne informacje Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Kurde po co kupować crossa do spokojnej jazdy :?: A setką spokojnie da się jechać max 50-60km/h na szóstym biegu, bo później silnik dostaje kopa i już się nie jedzie spokojnie bo moto cały czas chce przyspieszać i jest bardzo nerwowe.Ja już się rozglądam za tłokiem bo niedługo stuknie 40 godzin i silnik rozbieram. Napiszę gdzieś w jakim stanie był cylinder jak go zdejmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Podobno tłok ma gwrancje 10motogodzin 12h Ja mam Honde Cr 125 i tłok będe zmieniał jak kolega Kurczakos (40H)Jak chcesz używać crossa do spokojnej jazdy to go nie kupuj kup enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 ja nie jestem użytkownikiem takiego moto' date=' ale z tego co sie naczytałem na forum to raz na sezon[/quote'] Dokładnie. Co sezon! Mr. GreenPo co wprowadzacie chłopaka w błąd. Jak usłyszycie cos od kogoś tam bo ktos słyszał to bezsensu.Ja robie na warsztacie kilka crosówkek w misiącu i wiem co ile sie wyminia40 godzin jazdy to jest max przy 125 pojemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 a max przy ćwiartce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 a max przy ćwiartce ?? z 60 -70. Cwaiartka troche nizej kręci i nie będziesz jej tak katował jak sety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Na ćwiartce więcej...ją aż tak nei trzeba kręcić wysoko jak setke>Cr 125 ma z 12-13tys obrotów a CR 250 chyba 8,5-9tys obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
to-mas Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 strzalek_t wielkie dzieki oraz dziekuje za info innym osobom !! ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Ja na tloku w mojej yz zrobilem ponad 60 h , ale mialem ogromne szczscie patrzcie co wyciagnelem z cylindra : :arrow: http://www.bikepics.com/pictures/427531/ Mialem ogromnego fuksa ze cos skusilo mnie zeby zajrzec do cylindra . Juz nigdy tego tak nie oleje 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 a skoro mowa o tlokach, to ja tez wpore wymienilem tlok bo mialem juz konkretny luz. A na tlok (Vertexa ) daja 8 godzin gwaranacji- tak bylo napisane na tym tloku. Nie wiem jak na innych.A tlok poprostu trzeba pilnowac, jak ma sie niepewnossc ze cos nie tak, to rozebrac, zrobic pomiary,jak nie nadaje sie do jazdy to wymienic, a jak jescze polata to wiura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Mój znajomy wymienia tłok co pół sezonu bo jeżdzi zawodowo na crossie.Podobno w 2 suwach wyalają się dziury od góry w tłoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi