peter Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 WitamPosiadam kawasaki KX 250 stare z roku 80 i nie mam do niego tylnych amortyzatorow tak sobie mysle czy nie dalo by sie zalozyc zamiast 2 zwyklych(ktore bardzo ciezko spotkac) 2 centralne np. od DT i czy to mialo by sens. :?: P.S. najlepsze by byly od cz cross ale niestety je bardzooo ciezko dorwac :D PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Niestety nie ma opcji zeby zalozyc centralne:1. Wymiary2. One pracują na przeroznych dzwigniach i by sie ledwo uginaly (sa duuuzo twardsze!) Co do CZ'ki to amory spoko mozna dostac, nawet wiem gdzie... Jakby co to wal na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 mam wahacz alu z centralem WP od KTM MX 250 z 6 stopniową regulacją dobicia odbicia jak coś to PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Mam na sprzedaz (tanio ;) ) tylne amorki do cz cross pompowane po regeneracji, pisz na PW jak jestes zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gagee Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Witam.Moglibyście mi napisać jaka jest odległość pomiędzy otworami mocującymi w tych CZ-owych amorach?z góry dzięki. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 jak dobrze pamietam 38 cm ale jeszcze ci zmierze jak bede jeszcze wieczorem w garażu to najwyżej wyedytuje post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi