KiceR Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 W najbliższy piątek 11.11 o godzinie 10.00 startuje Parada Niepodległości (coś jak w zeszłym roku). Jedzie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 napisz coś bo nie wiem co było w zeszłym roku :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 No parada była :D Zbiorka w okolicach Targu Rybnego (chyba) i jazda razem ze starymi samochodami ulicami Gdańska (w tym roku podobno tez Sopotu i Gdyni). Całkiem czujna impreza - masa widzów i w ogóle wesoło (rozerwane tłumiki i te sprawy). Ja w tym roku wybieram się uruchomioną w końcu Balbiną; wiem, że będzie parę osób na innych weteranach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja po powerstation obiecałem sobie, że już nigdy na zadną paradę nie pojadę :-) A zresztą i tak już sezon zakończyłem... w piątek jak się uda, pojadę do kościerzyny szykować Zuzię do przetrwania zimy :cry: Udanej zabawy, wszystkim, którzy się wybierają.Fotki jakieś wrzućcie, czy cuś... :mrgreen: pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 a ja w sumie nie wiem, czy Prezydent Szczurek zasługuje na paradę... coby motocykliści mu ją uświetniali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Absolutnie nie. Ja bojkotuję wszystkie oficjalne imprezy motocyklowe związane z Gdynią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Co racja to racja. Ale przez Gdańsk i Sopot można się przejechać :D Będą jechały tylko weterany czy ogół motocykli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Jak ktos to organizuje to moze jest jakies szczgolowe info odnosnie co gdzie i kiedy? Dajcie jakis link czy cus... Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.p...l?id_news=17747 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 www.gs500.vel.pl - kilka fotek z gdyni [ Dopisane: 13-12-2005, 13:51 ]hehe, widzę że temat jakoś podupadł.a szkoda, bo akurat, jako współuczestnik, mogę powiedzieć, że parada była wyjątkowo sympatyczna i weterany wystawione na niej były super (miła odmiana przesiąść się z 'plastiku' na motoryzację datowaną przed '39 r) pomijając ogólny niesmak związany z sytuacją formalno-prawną ulicy świętojańskiej (ale kto by tam na to patrzył w takiej chwili) było rewelacyjnie.jeszcze raz odsyłam do strony www.gs500.vel.pl - jest tam nieco zabytków którymi mieliśmy okazję na paradzie jechać (tu przesyłam podziękowania i pozdrowienia dla całego grona związanego z Gdyńskim Muzeum Motoryzacji) pozdrawiam ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi