WSR Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Gdzie w poznaniu znajdę uczciwego handlarza oponami z dosyć dużym wyborem i rozsądnymi cenami? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 W samym Poznaniu raczej nie znajdziesz, ale w Środzie Wlkp. jest Gumiś: tel. 604 064 735. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Od przyszłego sezonu chcę mieć u siebie w HRG spory wybór opon, głównie używanych. Plus wyważarka itd. Opony będa pochodziły od Gumisia.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Gdzie w poznaniu znajdę uczciwego handlarza oponami z dosyć dużym wyborem i rozsądnymi cenami? Wiem od kolegi że na Jarachowskiego jest taki mozna powiedziec sklep z używanymi oponami. Oto do nich numer: 507257799 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Wiem od kolegi że na Jarachowskiego jest taki mozna powiedziec sklep z używanymi oponami. Oto do nich numer: 507257799Rozmiar zwinal interes juz pare miesiecy temu, wiec nie ma co dzwonic, Zreszta i tak mial opony, delikatnie mowiac, watpliwej jakosci. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Rozmiar zwinal interes juz pare miesiecy temu, wiec nie ma co dzwonic, Zreszta i tak mial opony, delikatnie mowiac, watpliwej jakosci. O to sorry za wprowadzenie w błąd. Nie wiedziałem o tym.A może na moto bazarach czmiel porozglądasz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Na motobazarze dawno nie byłem, ale z tego co pamiętam to wybór taki sobie. Fat, czyli mowisz, że opłaca się skoczyć do srody, bo kawałek jest. Specjalnie z tymi oponami mi się nie spieszy,ale porozglądać się muszę, bo sezon wpłynął na posiadane przeze mnie oponki dosyć destrukcyjnie, a przez zimę raczej bieżnika nie przybędzie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Fat, czyli mowisz, że opłaca się skoczyć do srody, bo kawałek jest. Dzwon do Gumisia regularnie i pytaj. Niestety z 18-kami na tyl do FZR jest kiepsko, nawet u niego. Tak wiec dzwon i sie dopytuj. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi