PomyK Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 A odnosnie tloka- po wymianie tloka w wyczynach nie dociera sie motorka(tzn. odpalic spokojnie' date=' niech popracuje i wiura)?[/quote']10 minut spokojnej jazdy i ogień :twisted: PS jakiej firmy tłok kupiłeś,jaka selekcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Strzalek_t napisał: U mnie np w głowicy jest odpowietrzaczu mnie zadnego odpowietrzacza nie ma, wiec mysle ze odkrecic srubke przez ktora spuszczalem plyn do chlodnicy i lac - jak zacznie wylewac sie przez ta srubke to zakrecic i do pelna dolac plynu?? ENDURO napisał:PS jakiej firmy tłok kupiłeś,jaka selekcja?Kupilem Vertexa-D.53.95 -taki wymiar na tloku jest napisany, wiec jaka to selekcja?selekcja D?? Ps. 380 zl za ten tlok dalem -nie przeplacilem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 :D czy to 2T czy 4T i tak duża moc, ale myślałem ,że te 610 i podobne robią w 2T. A swoją drogą w takim razie są dość tanie 4T. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Chyba już można odbiec od tematu CR 8) Ktoś coś jeździł, miał styczność, wie o Husqvarnach TE? Np. TE 410 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70998468 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Strzalek_t jednak chyba jakis odpowietrznik jest u mnie na cylindrze(tzn. nie wiem czy to odpowietrznik, od strony tam gdzie jest HPP jest taka srubka (gwiazdkowa) wiec to moze odpowietrznik byc?Skubi jak odbiec od tematu CR, jak spojrz na nazwe tego posta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 A ja dalej czekam na mój motorek :D Wie ktoś gdzie można qpić naklejki do cr ? Najlepiej cały komplet ... Acha i mam jeszcze jedno pytanie : Czy skracacie swoje kierownice ? Bo są straznie długieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Chyba już można odbiec od tematu CR 8) Ktoś coś jeździł, miał styczność, wie o Husqvarnach TE? Np. TE 410 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70998468 8)Ja miałem styczność. Bardzo ostry motocykl, żywo reagujący na max. Całkiem nieżle sie prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Ps. 380 zl za ten tlok dalem -nie przeplacilem???Tak masz selekcje D a za tłok Vertexa 380zł to dobra cena.Tak to wszędzie kosztują po 400zł. Czy skracacie swoje kierownice ? Bo są straznie długieeee Po co?? :? Taka ma być 80-83cm bodajże. Wie ktoś gdzie można qpić naklejki do cr ?Jak tuningowe to blackbirda u olka www.olekmotocykle.plAle do Cr z 93 roku raczej nei znajdziesz.Do Cr 125 dają od 97 roku...zmieściłem się :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Do Cr 125 dają od 97 roku...zmieściłem się Razz Very Happy94-97 te same naklejki maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 ENDURO skoro mam juz selekcje D to ile takich selekcji jest? bo ja sie nie znam na tym kompletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 94-97 te same naklejki majaChodzi że są u Olka tylko od 97 roku.A rok 97 a 94 już te naklejki nie bedą pasowały inne owiewki. ENDURO skoro mam juz selekcje D to ile takich selekcji jestHmm dokładnie nie wiem...Strzałek wiesz?Ale chyba do "E".A na jednej selekcji 2-3 zmiany tłoka.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Już tylko tydzień dzieli mnie od posiadania Crki :P:D Już nie mogę się doczekać :P Kask zakupiony, zbroja zakupiona więc podstawa jest. W przyszła niedzielę około godziny 14 już będę jeżdził w terenie w moje miejscowości. :):);) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Kask zakupiony' date=' zbroja zakupiona więc podstawa jest.[/quote'] Podstawa to kask i buty. Zbroja dopiero potem.Przez ten tydzień nie napalaj sie na ostrą jazde tylko troche ochłoń i wczuj sie w motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzes Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 No wiem ... a buty kupię odrazu na bazarze jak będę odbierał moto. Na allegro troche lipa, bo nie ma jak przymierzyć. Co prawda jest długość wkładki ale i tak nieraz jest nie tak jak trzeba. Jakie buty do 500 zł polecacie ? Lepiej kupić nowe czy używki ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Przy temacie dwieście piędziesiątek, chciał bym się zapytać jak jest z wymianą tłoka np. w KDX250, czy tak samo się zużywa jak 125 a może wolniej, i jak jest ze spalaniem, bo słyszałem że takie Hard Enduro jak KDX250 pali mniej niż 125ccm, czy to może być możliwe :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi