PomyK Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Dzisiaj pojechałem sobie Crką do lasu wszystko elegancko podjeżdżam pod dom i CR mi zgasła.No to ja buch ją zapalam z kopniaka... i tak mi kopniak oddał że mi noge rozciął :? Miałem buty crossowe,spodnie crossowe i nakolanniki.Ale kopniak udeżył z boku nogi tuż przy nakolanniku i rozciął skóre.Jakim cudem :roll: .Więc uwążajcie na swojej Kickstartery :) .Pzdr Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 ej, to jak ty odpalasz :)a serio - mam nawyk przytrzymywać stopą (podeszwą) starter po kopnieciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 8O Nie wiem jak mogl Ci noge roziac. Nie wyobrazam tego sobie. Ale wspolczucia. Mocno ?? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Przynajmniej wiadomo, że masz dobre sprężanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Mocno ?? Nie aż tak abrdzo ale rana jest i jeszcze mi to puchnie :? Przynajmniej wiadomo' date=' że masz dobre sprężanie[/quote']Nom kompreche mam zajebistą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 mam nawyk przytrzymywać stopą (podeszwą) starter po kopnieciu Lepiej chyba uciekać z tą nogą. Zresztą kopadło nie odbija po kopnięciu tylko w trakcie a to co robisz to jest pierwszy krok do mimowolnego podskoczenia sobie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Powiem tak znam ten bul, jak moto jeszcze ci zdechnie i nie chce odpalic to kopiesz kop za kopem i to mocno to czesto sie ześlizgnie i bam masz rozciecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 ja już mam wyrobiony odruch że od razu po kopnięciu zabieram szybko noge do góry jak oparzony :D niby to tylko 125 ale czasem jak jebnie w śródstopie to tylko szkoda stawów. a pomyslec co mają czterosuwowcy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 a pomyslec co mają czterosuwowcy Smile I to jescze po glebie , Przerabane 8) nie ma to jak 2t :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 a pomyslec co mają czterosuwowcyoj nie jest dobrze czasami...Jak mi kopnik kiedys odbil a bylem w zwyklych butach i spodniach :|bol jak cholera...czasami jak jestem w butach i pelnym stroju na motor to potrafi bolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 po zobaczeni tematu pomyslałem, ze chodzi o to , że można kopke zgubić ;) ja swoją zgubiłem po 3 dniach od kupna moto :D kiedys nawet musiałem odpalac DT na pycha w rzece 8O :-D bo brzegi były wysokie i za chu*a nie było szans na wyciagniecie jej. I odpaliła z 3 albo 4 biegu a woda siegała do wachacza :lol: wiec sprawdzajcie czasami , czy nakretka jest dobrze dokręcona, bo drgania silnika robią swoje ... Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Co to znaczy że kopniak odbija? Ja się jeszcze nie spotkałem żeby w jakimkolwiek moto odbił tak że uderzył by mnie w nogę :? Chodzi o to że tłok w pewnym momencie nie przebija się przez kompresję i zanim dojdzie do martwego pktu zaczyna wracać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Chodzi o to że tłok w pewnym momencie nie przebija się przez kompresję i zanim dojdzie do martwego pktu zaczyna wracać?ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 to mi czasem w 80 ccm piźnie a co dopiero w takich duzych pojemnościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Ja na szczęście ma electric starter także takie cos mi nie grozi :D PS.Enduras,co to za dziwny avatar ;) Z takim czymś to na forum kulturystyczne hehe,ja tez ćwicze sporo na siłce,ale bicepsem sie nie chwale ;) Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi