Strzalek Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Enduroboj. napisał: Jak sprawdźić luz na tylnym zawieszeniu postawić motocykl na stojaku i poruszać za wahacz góra-dół Smile A jak nie ma stojaka to poruszać tyłem motocykla góra dół. Do tego waczaczem i kołem na lewo i prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Co myślicie o tym moto? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78844069To moto stoi już chwile na allegro coś nie tak :) PS:Dziś rozebrałem całą dzwignie wachacza w CRce(niestety łożycha do wymiany :? ).Zresztą nie trzeba tego rozbierać wystarczy chwycić moto za błotniki i góra dół i wyczuje się czy są czy nie.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Cytat: Co myślicie o tym moto?http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78844069 To moto stoi już chwile na allegro coś nie tai te magiczne 45 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 tak jak masz luzy to poradze ci nie kupuj oryginalnych honda - sa opcje sciagasz caly zestaw naprawczy z ussa i tanio cie wychodzi a najlepiej jak dokupisz z skf takie lozyska (w suzuki i kawie niestety robia powymiary ale na to tez mam patent;d) i zawijasz blacha i wkladasz nie wiem jak to wytlumaczyc ale zamiast zostawic 700zl w suzuki tez mam na lozyskach bez tulejowania i za 50zl !! napisz do mnie na priv to ci wytlumacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Mam pytanie jakjest z tymi wersjami z amorami up side down a zwykłymi ?czy to jakieś modele są specjalne które mają upsy, czy to od rocznika zależy ? [ Dopisane: 06-01-2006, 15:55 ]mowa o 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Tu macie filmik KDX 220--> http://video.google.com/videoplay?docid=57...0105279325&q=mx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Mam pytanie jakjest z tymi wersjami z amorami up side down a zwykłymi ? czy to jakieś modele są specjalne które mają upsy' date=' czy to od rocznika zależy ? [ Dopisane: 06-01-2006, 15:55 '] mowa o 125Przejrzyj bikepics to bedziesz wiedzial. Tak czy siak szukaj na upsidedown... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech h Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Mam pytanie, co ile średnio wymiana tloka w KDX 250? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Mam pytanie, co ile średnio wymiana tloka w KDX 250? Srednio to raz na sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Właśnie szukam jakiegoś moto do 5000zł czy znajde KDXA conajmniej 200ccm za taka cenę (z papierami)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Świetny KDX 250 :buttrock: --->> http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80624373 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Z papierami? Z wyglądu wygląda na troche przekatowanego, ile to ma mocy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech h Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Z papierami? Z wyglądu wygląda na troche przekatowanego, ile to ma mocy?!Po czym sądzisz, że jest trochę przekatowany? Na co zwrócić uwagę w silniku? Chciałbym go kupić, ale nigdy nie miałem docenienia z KDX 250, obecny właściciel przywiózł go parę mc. temu i nic co jest w silniku podobno nie wie. Z rejestracji to chyba nici, bo papiery są nie kompletne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Z wyglądu wygląda na troche przekatowanego, ile to ma mocy?!W koncu to rocznik 92' i na dodatek enduro, wiec musialo troche przezyc :buttrock: . Co do mocy to w katalogu ma 52km. Jak rozmawialem z wlascicielami to idzie bardzo podobnie do KX250 z tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 52KM 8O Myślałem, że to spokojniejsze enduro :buttrock: Chyba za taką cenę nic lepszego się nie kupi. A powiedzcie jak z awaryjnością KDXów i z dostępnoącią części? Jak się sprawuje zawieszenie (92r.) i jak w ogóle się tym jeździ? (Ile to żre oleju i benzynki?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi