siwypfk Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 no temat chyba trzeba odnowic bo przeciez juz 2006 a niedługo luty czyli mało zostało do wiosny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abot Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Tia, trzeba powoli cos organizowac. W planach w tym roku Chorwacja, ale to jak uda mi sie dokoptowac jakas kompanie na 2T w podobnym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 no ja w tym roku bede w 90% Chorwacja/Grecja naprawde swietne traski na moto . Dobrze podowiadywac sie kto gdzie kiedy ABOT w jakim terminie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abot Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Na razie wszystko mam luźno poukładane. Jezeli chodzi o terminy to poczatek lipca, albo poczatek wrzesnia. Choć mysle, ze poczatek czerwca tez moglby wchodzic w gre - no chyba, ze sie zalapie na bilety na Mundial ;).Na calosc chce przeznaczyc 14 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 1. Bieszczady2. Półwysep Helski3. Mazury4. Góry Świętokrzyskie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 2. Półwysep Helski To mam nadzieję, że dasz znać, jak będziesz w okolicy :D pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Abot mam nadzieje ze jak juz zadecydujesz pikniesz na forum bo kto wie moze podobny termin moj jeszcze nie znany ale jak cos to pisze P.S W bieszczady tez mam zamiar pyknąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 To mam nadzieję, że dasz znać, jak będziesz w okolicy Smile :lapagora: bez spotkania ziomka z domku nr. 9 nie jade dalej :mrgreen: Jakby co to śmigniemy razem odcinek Jurata - Hel :D Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekk1200lt Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 CZESCJA LECE W MAJU W BIESZCZADY A WAKACJE PEWNIE PONOC POLSKI I MOZE ZLOT W SZKLARSKIEJ ALE OSTATNIO BYLO WIECEJ PAL NIZ MOTOCYKLISTOW DLATEGO PRZEMYSLE TO JESZCZE SOBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Jak tylko będzie cieplej to mamy zamiar z helmetem skoczyć z Gdyni do Pragi i dalej przez Czechy i Niemcy do Berlina i do domu ;)Byle tylko przez Polskę się przedostać bo dalej to już z górki.Wyjazd na 3-4 dni. Byle do wiosny bo już usiedzieć w miejscu nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Byle do wiosny bo już usiedzieć w miejscu nie mogę. DOKŁADNIE :twisted: ;) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi