dadeq Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 odebralem dzis prawko :) teraz tylko uzbierac pare groszy wiecej i bedzie ... suzi - tak dlugo wyczekiwana :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baśka Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 No to moje gratulacje, a masz już jakiś konkretny model na oku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_87 Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Gratulacje, a właśnie jaki motorek Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Gratulacje' date=' a właśnie jaki motorek Cię interesuje?[/quote']coś czuje że GS , od tego prawie wszyscy zaczynają.Gratulacje za wyrobienie prawka i jak najszybciej na ulice :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 no na poczatek to raczej jakis bandziorek 600 N (raczej)...wieksze i bardziej obudowane to chyba poczatek kolejnych inwestycji w najlepszym wypadku :) [ Dopisane: 03-11-2005, 22:40 ]Gratulacje' date=' a właśnie jaki motorek Cię interesuje?[/quote']coś czuje że GS ' date=' od tego prawie wszyscy zaczynają...[/quote']za duzy jestem na to i za ciezki :) zreszta kat B mam od 9 lat i to dosc mocno eksploatowana...troche rozsadku tez sie znajdzie...wiec z tego co czytalem b6 nie bedzie najgorszym wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 za duzy jestem na to i za ciezki w avatarze to ty ? :) myśle że nie.ja tam nie wiem, nawet dzisiaj sie przymierzałem do gs500F i w sumie mysle ze na mnie jest w sam raz, choć bardziej mi pasuje r1 :) , mam 182 cm wzrostu, 76 kilo zywej masy przekładanej tłuszczem :D ale szczerze to wolałbym bandita napewno ale z owiewką, mała ale z owiewką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 przy tym wzroscie waga 76 kg jest przekaladana tluszczem ?? :) no to moje 89 i przy 1 cm przewadze wzrostu to wieeelka nadwaga :D [ Dopisane: 03-11-2005, 23:42 ]no i oczywiscie w avatarze to nie ja...:D choc Korcia - ponoc jak wszystkie psy- upodabnia sie do wlasciciela :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 to super :) , ja swoje odebralem jakas godzine temu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 6 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 ale widze ze Ty juz masz na czym jezdzic...a na mnie czeka gdzies moja suzi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 6 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2005 ale widze ze Ty juz masz na czym jezdzic... pare miesiecy temu nie sadzilem ze w tym roku pojezdze na swoim, ale tak wyszlo :D z czego niezmiernie sie ciesze. Zycze szybkiego zakupu sprzecika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 gratulejszyns,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 No gs jest mały :DNa impreziem u Tomka Kulika jexdzilem i bylo mi bardzo wygodnie a mam 164cm wzrostu i 54kg i było idealnie. Wiec na taki wzrost Gs będzie za mały... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 to super ;) , ja swoje odebralem jakas godzine temu :-) Ja już na swoje tydzień czekam :D Sprzęt w garażu sie marnuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Ależ Wam zazdroszcze odbioru prawka...Przede mną jeszcze kawałek drogi, podokształcać się, zapisać na egzam i potem już tylko.... zdać :roll: :? Ale by, chciała... aby to było JUŻ :-) I też mi się marzy bandzior :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadeq Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 no to powodzenia...grunt to sie nie stresowac:) i czytac rady Tomka :evil: i bedzie naprawde dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi