MichałKaczmar. Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 MIchał podzieliłbyś się z resztą jak już taki hojny jesteś Bardzo mi przykro - juz obiecalem calosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Chetnie bym sie pokazal na takiej imprezie, moze wreszcie poznam 4umowiczow osobiscie. Niestety termin dla mnie jest zbyt odlegly, zeby okreslic moja obecnosc na 100%. Wstepnie zapowiadam swoja obecnosc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 w nagrode oddaje Tobie wszystkie moje darmowe kolejki !! O cholera!!! Jestem pod wrażeniem! 8O Co to się ze mną będzie działo jak tyle będę pić :?: Chyba ja też się z kimś jeszcze podzielę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Już Cię lubię Adu... Podzielis siem zemnom :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Już Cię lubię Adu... Podzielis siem zemnom He he :D zobaczymy czy zasłużysz :mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 A może mi coś przypadnie??? Przecież skrzaty nie potrzebują dużo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Każdemu przypadnie jakaś funkcja - Ty krasnal będziesz mógł posprzątać po imprezie i wynieść zwłoki :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ty krasnal będziesz mógł posprzątać po imprezie i wynieść zwłoki Ostatnio schudłem już tylko 100 kg do wyniesienia (po wyrzyganiu mniej łłeee :D ) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ty Darek bo Cię zaraz przeniosą do rzeźni - takie hardkory o tej porze 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 takie hardkory o tej porze Aaa faktycznie już jest jutro... a myślałem że jeszcze wczorajszy wieczór 8O :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Dopisujcie mnie do tej listy ino rychło.mówisz i masz ... rozumiem' date=' że Miklasa dopisujemy ze znakiem zapytania ...Wspaniala decyzja Adu - w nagrode oddaje Tobie wszystkie moje darmowe kolejki !!Eeeeeee ... kolego Michale ... prezenty ode mnie będziesz rozdawał :twisted: Nieładnie, oj nieładnie - wstydzisz się choć trochę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 :twisted: Będą klapsy :twisted: Powiało perwerą... 3 grudnia... tylko gdzie skoro w rockerze jest koncert :?: Oj Kudłaty narobiłeś zamieszania teraz przekładaj koncert 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Czyli tak:piątek 2.12.2005 r. - idziemy gdzieś na przedbiegi :twisted: sobota 3.12.2005 r. (jak już dojedzie "zagranica") - główna impreza, czyli zostaje nam "Od zmierzchu do świtu" .Prot jako stateczny i poważny facet idź się zapytaj co i jak. Może jakieś zniżki by nam dali 8) Kilka stolików zarezerwowali :twisted: , itp. A potem siądziemy sobie spokojnie przy kawie i ciastku, i będziemy rozmawiać jak na każdego porządnego obywatela IV Rzeczpospolitej przystało o POGODZIE :lol: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ta ... jest !!! Jeśli do poniedziałku nie będzie protestów, dziadzia pójdzie i załatwi Wam wszystko :D - chyba, że Kudłaty veto straszne wniesie. Będziecie 11 XI na baletach przedyskutujcie. Czekam, jak wspomniałem do poniedziałku. W sumie szkoda bo mi się zaczęło podobać w Rockerze. Pieprzeni muzycy ! :-D Może jakieś zniżki by nam dalitaaa ... będzie na odszkodowania ... i remont lokalu :-) Na stronie pierwszej jest uaktualniona lista chętnych, ja swój post z listą modyfikuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja myślę, że to gdzie będziemy pić nie jest aż tak istotne. Przeca każdy przed wyjściem walnie se szklankę, czy tam dwie szklanki czystej, a potem za rączkę i do baru, co by bardziej ekonomicznie było. 8) Impreza tak czy owak, przy takiej ekipie pod wezwaniem, będzie ognista. :twisted: Bardziej chyba trzeba zwrócić uwagę na to żeby termin spasował większości. :? :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi