Bart3z Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Bartek kupujesz ten pług w plastbike? ja jade jutro na motobazar jak nic nie dostane kupie najgorzej że trzeba go jeszcze malowac? psia krew:dPrawdopodobnie będę go kupował, ale dopiero w połowie kwietnia, bo narazie mam inne wydatki takie jak rejestracja moto/ubezpieczenie itp. :) U mnie jeśli chodzi o malowanie to nie ma problemu, bo mam znajomego lakiernika :icon_eek: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Radzę dobrze zastanowić się czy na 100% chcesz je polerować, bo trzeba namachać się jak dzik żeby błyszczały :)Wiem wiem, że trzeba się nieźle namachać :rolleyes: Rozważę jeszcze za i przeciw i może wezmę się za robotę. Generalnie jak tam sezon?Ja właśnie przeglądam rachunki za paliwo :wink:27 marca zatankowałem 15 litrów30 marca zatankowałem 14 litrówi dziś znów 15 litrów.Strach się bać jak kasa na paliwo leci, a wypłata z gumy nie jest :smile: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi9 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Wiem wiem, że trzeba się nieźle namachać :) Rozważę jeszcze za i przeciw i może wezmę się za robotę. Generalnie jak tam sezon?Ja właśnie przeglądam rachunki za paliwo :smile:27 marca zatankowałem 15 litrów30 marca zatankowałem 14 litrówi dziś znów 15 litrów.Strach się bać jak kasa na paliwo leci, a wypłata z gumy nie jest :rolleyes:przyjemnosc kosztuje hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 przyjemnosc kosztuje heheNo niestety, ale nie ma co płakać nad spalonym paliwem :) :) Wczoraj sobie zrobiłem traskę do kobitki. Przejechałem do niej 150 km, posiedziałem jakieś pół godziny i trzeba było się zwijać do domu :rolleyes: W obydwie strony lekko zmokłem, ubrudziłem całego sprzęta, ale było warto :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 no to prawda kasa na paliwko idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 no to prawda kasa na paliwko idzie Taaak, ale dobrze że fazer to ekonomiczny rumburak :crossy: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi9 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Taaak, ale dobrze że fazer to ekonomiczny rumburak :buttrock:ekonomiczny i to jak mi wyszlo 4,3l na 100km niezly wynik a myslalem ze z 5 niezejdzie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagly Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam :crossy: Przyszedł czas na wymianę oleju w skrzyni i silniku. W związku z tym moje pytanko. Jaki olej będzie najlepszy i ile go wchodzi do skrzyni o silnika???pozdr for all :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 wchodzi 2500ml + 200ml jeżeli wymieniasz filtr olejowy.mówie o FZS 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 ja ostatnio wymienilem filtr z olejem w sumie wyszlo mnie 179 z wysylka, wydaje mi sie ze dobra cena bo wszedzie gdzie szukalem to tyle sobie zyczyli za sam olej ktory kuopilem bez wysylki polecam stronkehttp://www.sklep.motocykle.pl/index.php?pr...1052380389b8719 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Castrol R4 SuperBike - 160zł Filtr K&N - 40złFiltr Hilfo - 30zł pisz prv jak cie interesuja ceny dam ci kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jaki filtr oleju do fazera FZ6 ? Na motobajzlu gość sprawdzał w katalogu i w miejscu gdzie jest Fazer 2004 i dalej była pusta rubryka. Pomóżcie, bo ten filterek w Yamasze kosztuje ponad 70 pln :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jaki filtr oleju do fazera FZ6 ? Sprawdziłem na stronie Larssona i nic nie ma do FZ6 z 2004 roku. Dziwne w sumie. Co do wymiany oleju. Został mi litr Motula z marca tamtego roku. Można go użyć jeszcze? Czy już raczej stracił swoje właściwości?Ma ktoś z was może klucz do regulacji tylnego zawieszenia? Chciałbym sobie taki klucz dorobić i w związku z tym przydał by się jakiś wzór. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagly Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Dzięki for all za odpowiedź w sprawie oleju :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 :icon_rolleyes: Alleluja :crossy: .. Forum w końcu działa i nawet sie zarejstrowałem .. po 2 miesiącach katorgi ... Witam Wszystkich .... Od dłuższego czasu siedze u was na forum i czytam i czytam o Fazerku .. kupuje moto i decyzja juz zapadał jakiś czas temu .. Fazer 600 (98-00) .... Kasy nie mam duzo .. dlatego też pewnie pojade po moto do niemiec ... sam kupiłem samochód 2 lata temu .. to i moto kupie .. szczególnie że teraz moje pojęcie o motorach jest wieksze niż wtedy o samochodach ... Może się przedstawie po krótce:27 lat ... pochodze z okolic Zakopanego .. aktualnie stacjonuje w Krakowie bo nieźle płacą ...Dobytek .. żona, dziecko na dniach ma sie urodzić, samochód sprowadzony z NIemiec, niedługo Moto sprowadzone z Niemiec, Prawko w trakcie ... Doświadczenie drogowe: "puszka", traktor, kombajn zborzowy, farmer leśny (specj. ciągnik do lasu) simsony, WSK-i, komarki, MZ-tki, motorynki, i inne sprzety 1-, 2-, 3-, x-kołowe jakie można spotkać na wioskach ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi