lukimaster Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Ładna sztuka... prawie jak mój :icon_rolleyes:Czasami bywam u Tomka zobaczyć co akurat przytachał do Polski, mieszkam od niego ok 10 minut drogi. Thx.Szukałem jej 3.5 miesiąca..mam nadzieje że wszystko bedzie oki. Tłumaczenia mam zrobione, przegląd zerowy tez, skarbowka do odbioru i moze jutro juz zarejestruje.Teraz czekam na 'normalna pogode - u nas dzis snieg i przymrozek. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Fajny, fajny... Wreszcie go znalazłeś... Gratulacje i do zobaczenia na jakimś zlocie Fazera :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezan Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Witam I od razu pytam - może ktoś wie gdzie w miare tanio kupić stelaż pod centralny kufer (ew. kufer też)do naszych maszyn , mam rocznik 2000 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witam I od razu pytam - może ktoś wie gdzie w miare tanio kupić stelaż pod centralny kufer (ew. kufer też)do naszych maszyn , mam rocznik 2000 ?Niedawno pytałem o to w sklepie www.jotte.pl. Płyta M3 kosztuje 124 zeta, stelaż 340F 221 zeta. Wszystko GIVI. Z kufrem to już od wyboru do koloru. Można się rzucić na GIVI, a można też coś szarpnąć z Louisa. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezan Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Niedawno pytałem o to w sklepie www.jotte.pl. Płyta M3 kosztuje 124 zeta, stelaż 340F 221 zeta. Wszystko GIVI. Z kufrem to już od wyboru do koloru. Można się rzucić na GIVI, a można też coś szarpnąć z Louisa. Wielkie dzięki , muszę tam uderzyć bo pięknisie kupiłem bez , a centralny miałem w poprzednim moto i się przyzwyczaiłem , moim zdaniem nawet dodaje jej piękna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witam,Czy ktos wie od ktorego roku montuja w fazerach uchwyty pasazera w kolorze reszty motocykla? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Witam,Czy ktos wie od ktorego roku montuja w fazerach uchwyty pasazera w kolorze reszty motocykla? Bodajże od 2000. Wczesniej była ta dziwna, czarna rurka :D Edytowane 2 Marca 2007 przez Wicher Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witam, Mam do sprzedania tłumik do Fazera 98-03 firmy Hurric. Jest to końcówa z rurą do kolektora. Tłumik jest owalny, w karbonie. Cena 480 PLN. Uzywany ale w bardzo dobrym stanie - bez ryski. Dodatkowe info [email protected] Moge przesłać zdjecia. A tu filmik z mojej nauki goomowania na Fazerku. http://www.youtube.com/watch?v=IgqyeEus4L8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Niedawno pytałem o to w sklepie www.jotte.pl. Płyta M3 kosztuje 124 zeta, stelaż 340F 221 zeta. Wszystko GIVI. Z kufrem to już od wyboru do koloru. Można się rzucić na GIVI, a można też coś szarpnąć z Louisa. dokładnie polecam ten sklep. rownież kupiłem u nich plyte M3 i mocowanie! dzieki mocowaniu mam caly motocykl jak mialem maly wypadeczek uratowal go od asfaltu! polecam jotte.pl potarguj sie troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 http://www.youtube.com/watch?v=IgqyeEus4L8Miło popatrzeć, gdy ktoś rozsądnie trenuje w odpowiednim do tego, wolnym od drzew i katamaranów miejscu :flesje: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Bodajże od 2000. Wczesniej była ta dziwna, czarna rurka :biggrin:Dzieki Wicher. Tez tak myslalem. Widzialem jedno ogloszenie, rocznik 99 i mial juz ten ladny uchwyt, co zwrocilo moja uwage. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Lukimaster gratulacje zakupu tak pięknego motocykla :icon_mrgreen: :icon_razz: Bandzior szybkiego powrotu do zdrowia. Zdradze kolegom, że we wtorek czeka naszego kolege Bandziora operacja TRZYMAJ SIE :crossy: :crossy: Pozdrawiam wszystkich i również życze dużo zdrowia. Tym bardziej, że pomału mozna dosiadać nasze Fazery i robic coraz dłuzsze trasy :eek: :eek: :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrupa Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Witek. Szukam sobie nowego sprzęta, przeglądająć allegro trafiłem na ten motocykl. Czy mógłbym prosić kolegów o ocenę tej oferty ;)http://www.allegro.pl/item168022101_yamaha...er_fzs_600.htmlA może ktoś zna właściciela lub ten motocykl?? Proszę o pomoc gdyż nie uśmiecha mi się kolejna wyprawa za jeden uśmiech :wink: hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cali78 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 witam potrzebuje szybkiej odpowiedzi bo znalazłem rózne informacje : ile oleju do fzs 600 99 r w manualu 3,5 L a na deklu 2,5 ile ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinoyamaha Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 witka :icon_mrgreen: gratulacje i miłej jazdy :icon_razz: sam zamiezam kupic fazera bo to fajna maszynka :eek: i na =>gazie<= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi