siwypfk Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 no a na bemowie ile fazerków bedzie :twisted: (22.04.06) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 ja na otwarciu na bank bede, a co do fazerowego zlotu to chetnie ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 a co do fazerowego zlotu to chetnie No to grono się powiększa 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Ile robicie km od pełnego baku do rezerwy?? tak srednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S16 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 ja robiłem tak ok 220-240 ale przewaznie kręciłem go 1,2,3 do odcięcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Jak tam Fazerowcy ? Gotowi do sezonu ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Jak tam Fazerowcy ? Gotowi do sezonu ? :notworthy:Ja dziś trochę czasu spędziłem w garażu. Uzupełniłem płyn hamulcowy, poprawiłem kawałek elektryki po poprzednim właścicielu, pobujałem się po garażu :) W tygodniu zmieni się filtr i olej, po wypłacie będzie nowa oponka na przód, a potem tylko rejestracja i śmiganko :DDokonywał może ktoś z Was modyfikacji świateł, coś jak w poniższym linku:http://www.moffmeister.co.uk/fazer/headlight/fazerhl.htm Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 ja mam tak zrobione, ale to nie nja robota taki już kupilem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 ja mam tak zrobione, ale to nie nja robota taki już kupilem :notworthy:I jak to w praniu wygląda?Ja u siebie miałem pociągnięty ten dodatkowy kabel do puszki pod bakiem, ale yntelygentny monter coś nie tak zrobił bo światła działały normalnie, także chwilowo odłączyłem go całkiem.Jakbyś miał chwilę i możliwości mógłbyś zrobić fotkę, do której kostki pod bakiem, podłączony jest ten dodatkowy kabel? Byłbym wdzięczny. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Jasne jutro ściągam owiewke zrobie fotkę, tylko nie wiem jak tę fotkę zamieścić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Jasne jutro ściągam owiewke zrobie fotkę, tylko nie wiem jak tę fotkę zamieścić :)Nie musisz owiewki ściągać :bigrazz: Wystarczy odkręcić śrubę mocującą bak przy główce ramy i go podnieść. Pod spodem jest czarna puszka z kablami. Chodzi mi o podłączenie tego dodatkowego kabla właśnie tam.A fotkę możesz wrzucić na http://imageshack.us/ Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Dzięki Boniek za link, owiewke muszę zdjąć i oddać do malowania po szlifie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 dzis pierwszy raz jechałem na Fazim :flesje: :flesje: raptem kilka kilometrów, alez to ma kopa :icon_razz: poniewaz chce sie z nim troche oswoic nie odkrecałem ponad 7rmpale to co było do tego i tak mnie powala :banghead: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Dzięki Boniek za link, owiewke muszę zdjąć i oddać do malowania po szlifie :flesje:Ile odrestaurowanie owiewki do normalnego stanu kosztuje?Sam muszę coś ze swoją wykombinować bo mam naklejki na wierzchu. Wypadałoby przykryć to jakimś lakierem. dzis pierwszy raz jechałem na Fazim :flesje: :flesje: raptem kilka kilometrów, alez to ma kopa :icon_razz: poniewaz chce sie z nim troche oswoic nie odkrecałem ponad 7rmpale to co było do tego i tak mnie powala :banghead: :flesje:Ja wczoraj ledwie kilkaset metrów zrobiłem i nogi mi się trzęsły po jeździe ;)Podoba mi się jak diabli :flesje::D Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) Ja wczoraj ledwie kilkaset metrów zrobiłem i nogi mi się trzęsły po jeździe :flesje:Podoba mi się jak diabli :banghead::DNawet mo kopa, ale szału ni ma, ale nie spodziewałem sie tez niczego więcej po 600-tce :flesje:O ile mnie oko nie zmyliło, to gdzieś w okolicach 10500obr/min czy też 11000obr/min robi sie nawet niezłe piekiełko :icon_razz:Szybę będe zmienial na wyższą, bo przy moim wzroście oryginał trochę nie wydala :flesje:Regulacja napięcia wstępnego sprezyny w przednim widelcu to tak jest bo jest, troche miękko ale i tak prowadzi sie poprawnie i miło sie śmiga po winklach :flesje: Edytowane 30 Marca 2006 przez Wicher Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi