tra Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 W Bandycie są takie same hamulce jak w GSXFie i musze wam powiedzieć że po zmianie na stalowe róznica była bardzo duża. W Fazerze jest dużo mniejsza - heble są fabrycznie bardzo dobre- miemniej polecam wymianę na stalowy oplot. Z pewnością będe to robił w moim każdym moto - sprawdza się szczególnie przy ostrej jeździe po torze ale i też np w górach. linki GOODRIDGE kosztuja okolo 400zł i sa super napewno je zakładam na sezon nastepny bo ten juz sie konczy U mnie drugi bieg wchodzi zawsze, ale za to bardzo głośno w porównaniu do innych biegów, szczegolnie przy ostrzejszym przyspieszaniu. Czy to normalne ? U mnie drugi bieg wchodzi zawsze, ale za to bardzo głośno w porównaniu do innych biegów, szczegolnie przy ostrzejszym przyspieszaniu. Czy to normalne ? u mnie tez to jest mam 2005 jak wbijam 2 na mały obrotach to wogole nie ma dzwieku ale jak pociagne na 1 do 8-14tys to taki stukot slychac ale to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 U mnie drugi bieg wchodzi zawsze, ale za to bardzo głośno w porównaniu do innych biegów, szczegolnie przy ostrzejszym przyspieszaniu. Czy to normalne ? U mnie drugi bieg wchodzi zawsze, ale za to bardzo głośno w porównaniu do innych biegów, szczegolnie przy ostrzejszym przyspieszaniu. Czy to normalne ? Tak to niestety jest w fazerach. I jest to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 tak tak dlatego nigdy nie pałuje 1-dynki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 25 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2006 Enybady wie ile kosztuje przednia owiewka do FZ6S łacznie z tym stelazem na ktorym sie trzyma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hawk67 Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Enybady wie ile kosztuje przednia owiewka do FZ6S łacznie z tym stelazem na ktorym sie trzyma??Owiewka chyba jakieś 400zł, uprzedzając fakty wypełnienie przy baku kole 200(jedno z drógim koło 600zł na wiosne mnie kosztowało, zachciało mi sie w deszczu po mieście jeździć), reflektory tylko oba jako komplet koło 800zł, osobno kupuje sie te okładziny boczne na owiewce ale nie wiem ile kosztują, stelaż tez nie wiem. Z resztą jak zadzwonisz do Yamachy to ci powiedzą. Tylko musisz sie wysłowić poprawnie aby gość po drugiej stronie słuchaweki załapał o co ci sie rozchodzi. Teraz mają magazyn części na europę w Holandii, i co bys nie zamówił pojawi sie w ciągu tygodnia, sprawdziłem. Pozdrawiam Marcin. PS. Najpierw zapytałem u siebie w Motomanii a potem w Warszawie na Połczyńskiej, byli zgodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Owiewka chyba jakieś 400zł, uprzedzając fakty wypełnienie przy baku kole 200(jedno z drógim koło 600zł na wiosne mnie kosztowało, zachciało mi sie w deszczu po mieście jeździć), reflektory tylko oba jako komplet koło 800zł, osobno kupuje sie te okładziny boczne na owiewce ale nie wiem ile kosztują, stelaż tez nie wiem. Z resztą jak zadzwonisz do Yamachy to ci powiedzą. Tylko musisz sie wysłowić poprawnie aby gość po drugiej stronie słuchaweki załapał o co ci sie rozchodzi. Teraz mają magazyn części na europę w Holandii, i co bys nie zamówił pojawi sie w ciągu tygodnia, sprawdziłem. Pozdrawiam Marcin. PS. Najpierw zapytałem u siebie w Motomanii a potem w Warszawie na Połczyńskiej, byli zgodni.Ja pytalem dzis w Tommargu w Krakowe - cała owiewka (wszystkie plastiki) 2400, lampy 900. A na lancuch rozrzadu z Holandii czekałem 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ZGADZAM SIE W PELNI.OBECNIE JEZDZE R6 I CBR600 (ALBO JEZDZILEM BO ZLAMALEM REKE TYDZIEN TEMU) ALE MAM JESZCZE CALY CZAS FAZERA 600 (PIERWSZY MOTO JAKI KUPILEM), STOI W GARAZU SOBIE BO ZACHCIALO MI SIE PO SPORTOWEMU I TAK BARDZIEJ REPUTACYJNIE. PO DOSW NA TYCH 3 BAJKACH STWIERDZAM ZE NA WIOSNE SPRZEDAJE I CBR I R6 A BUJAC SIE BEDE FAZERKIEM, WYGODNIE I W MIARE KOMFORTOWO CZEGO NIE MOZNA POW O CBR I R6.DO PRACY NA ZAKUPY NA WYCIECZKE ITD TYLKO FAZEREM!!!JAK KTOS LUBI PALIC GUMY I JAZDE NA 1 KOLE TO PROSZE BARDZO CBR I R6 JEST NA OPYCH.FAJNE MOTORKI ALE JA ZAMIAST STANIE NA DYMIACEJ OPONIE WYBIERAM NAJNORMALNIEJSZA W SWIECIE JAZDE PO ULICACH I SLALOM GIGANT MIEDZY SAMOCHODAMI:))POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 28 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2006 ZGADZAM SIE W PELNI.OBECNIE JEZDZE R6 I CBR600 (ALBO JEZDZILEM BO ZLAMALEM REKE TYDZIEN TEMU) ALE MAM JESZCZE CALY CZAS FAZERA 600 (PIERWSZY MOTO JAKI KUPILEM), STOI W GARAZU SOBIE BO ZACHCIALO MI SIE PO SPORTOWEMU I TAK BARDZIEJ REPUTACYJNIE. PO DOSW NA TYCH 3 BAJKACH STWIERDZAM ZE NA WIOSNE SPRZEDAJE I CBR I R6 A BUJAC SIE BEDE FAZERKIEM, WYGODNIE I W MIARE KOMFORTOWO CZEGO NIE MOZNA POW O CBR I R6.DO PRACY NA ZAKUPY NA WYCIECZKE ITD TYLKO FAZEREM!!!JAK KTOS LUBI PALIC GUMY I JAZDE NA 1 KOLE TO PROSZE BARDZO CBR I R6 JEST NA OPYCH.FAJNE MOTORKI ALE JA ZAMIAST STANIE NA DYMIACEJ OPONIE WYBIERAM NAJNORMALNIEJSZA W SWIECIE JAZDE PO ULICACH I SLALOM GIGANT MIEDZY SAMOCHODAMI:))POZDROI tu Cię pomieram :icon_twisted: :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 No i na gume Fazer tez idzie więc jak zachce ci się zaszaleć, to fazer tez nie da ciała :icon_twisted: Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 No i na gume Fazer tez idzie więc jak zachce ci się zaszaleć, to fazer tez nie da ciała :icon_exclaim: :icon_twisted: Dokładnie idzie idzie :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaz Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Stawiacie z gazu czy pomagacie sobie sprzęgłem ?? Mi narazie nie za bardzo to idzie, próbowałem z gazu narazie.. W dwie osoby jest zupełnie inaczej, sam idzie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 Ano w dwi osoby sam idzie nawet bez kontrolowania :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 2 ze sprzęgłem 1 bez, ile latacie (predkość) tak srednio jak juz jedziecie , ale nie autostradą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_Czeladź Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 miasto 80 jak się dai jest bezpiecznie, dwupasmówka 140-150 autostrada czasami do maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 (edytowane) Stawiacie z gazu czy pomagacie sobie sprzęgłem ?? Mi narazie nie za bardzo to idzie, próbowałem z gazu narazie.. W dwie osoby jest zupełnie inaczej, sam idzie :smile: Jedynka z gazu, ale moim zdaniem jakoś nerwowo się to odbywa.Z dwójki przy pomocy klamki sprzegła, ale nie jestem w tym mistrzem więc zaprzestałem tych zabaw :icon_biggrin: tak srednio jak juz jedziecie , ale nie autostradą Zazwyczaj staram się dopasowac prędkość do warunków panującyh na drodze, ale zdarza mi się i 140km/h jechac po miescie :bigrazz: W trasie raczej przedział 140-160->. 120km/h to jakies 6 tys obr./min. Na dłuższa mętę męczące, bo silnik w zakresie 6-7 tys.obr generuje sporo dokuczliwych wibracji jak dla mnie przez co czuje mrowienie w konczynach :rolleyes: Edytowane 29 Września 2006 przez Wicher Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi