rat Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Witam Podsyłam Ci stronkę mojego sklepu z napędami, który zaczyna właśnie działać. Sam miałem takiego Fazera a teraz mam FZS 1000 dlatego miłośnicy Fazerów mogą liczyć na lepsze ceny:) http://www.defender.net.pl/cat-pol-1223280...wy-Zestawy.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Mam takie pytanko, nie wiem czy było. Czy ktoś posiada, albo jeździł Fazerem (FZ1 , FZ6) w wersji GT? Czy te owiewki cokolwiek osłaniają nogi czy to jedynie ozdoba? Czy Ktoś mógłby opisać wrażenia jeśli takowe posiada? Dzięki, Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 czy ktoś sie orientuje jak odróżnić wersje 78KM ok 98KM niejeżdżąc motocyklem (może jakoś po numerach) chodzi o fz6 2005r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 czy ktoś sie orientuje jak odróżnić wersje 78KM ok 98KM niejeżdżąc motocyklem (może jakoś po numerach) chodzi o fz6 2005r? W 2005 roku Yamaha nie produkowała wersji FZ6 S2. Wersja S2 jest w produkcji od 2007 lub 2008 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch1 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Od 2004 Yamaha produkowała fz6 w wersji 98 KM a od 2007 wersja podstawowa 78 KM i S2 98 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 nie no nie wytrzymam muszę sie pochwalić dziś stałem sie szczęśliwym posiadaczem fz6-n niema takiej drugiej cała czarna, 2 arrowy, pług, stalowy oplot i jeszcze parę gadżetów jest po prostu piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 nie no nie wytrzymam muszę sie pochwalić dziś stałem sie szczęśliwym posiadaczem fz6-n niema takiej drugiej cała czarna, 2 arrowy, pług, stalowy oplot i jeszcze parę gadżetów jest po prostu piękna. no to wrzuć foty. gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 wlasnie!! co to za przechwałki bez fotek!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 narazie jeszcze nie mam fotek. mam jeszcze jedno pytanie czy w fz6 kontrolka od oleju pokazuje stan tak jak w większości yamah czy ciśnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Gratulacje - cieszymy się razem z Tobą :icon_mrgreen: I oczywiście czekamy na foty Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 narazie jeszcze nie mam fotek. mam jeszcze jedno pytanie czy w fz6 kontrolka od oleju pokazuje stan tak jak w większości yamah czy ciśnienie? Włącza się po przekręceniu zapłonu i gaśnie z chwilą uruchomienia silnika (jeżeli wszystko jest oki). Właśnie dawaj foty :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 sprzęt juz czeka do wiosny chciałem dzisiaj zrobić foty ale coś mi się fotorezystor spierdzielił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mnie to ciekawi jaki dźwięk mają te arrowy :) sam się zastanawiam nad zmianą wydechów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 ja teraz kupiłem do FZS600 arrowa i powiem ci że łeb urywa taki bas :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 możesz nagrać na komórkę i uploadować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi