Ario Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 gratulacje! brakuje jeszcze fotek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 narazie jeszcze zadnych niema ale jak tylko cos bede mial to wrzucę. mam pytanko czym najlepiej zalac fazera (jaki olej)? pewnie juz gdzies bylo ale nie moge znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagly Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 10w40 Motul np TEN BTW aukja przypadkowa tylko do wgladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memphis1988 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) co do FZS to nie ma problemu-napewno crash pady podejda ,w ogóle to one podejda do prawie kazdego motoru ,tylko w niektórych trzeba owiewki ciąc (CBR,Haya,ZX) na dzien dzisiejszy załatwiam sprawy z producentem i bedę dystrybutorem ZipseraCeny na PW ,Maila [email protected] oraz gg 5219541oprócz crash padów równiez koncówki kierownic rolki wahacza oraz pokretła na zawiechywszystko w dobrych cenach Edytowane 22 Lutego 2008 przez memphis1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) A ja nigdy bym nie kupił moto w Polsce! Kupiłem Fazera w UK i ma nawinięte ponad 76 tys mill i sprawuje się doskonale, miałem pewność że maszyna jest bez wypadku, z autentycznym przebiegiem (masz możliwość sprawdzenia przeglądów z poprzednich lat na których są aktualne stany licznika i usterki), pozatym jesli od dealer'a to gwarancja że jest 100% sprawny technicznie (również jesli jest używany). Następne moto też kupię na Wyspach, bo w Polsce kupno moto przypomina rosyjską ruletkę Jedynie trzeba sprawdzić czy nie był to motocykl kuriera, bo ostatnio Fazery przejmują pałeczkę po CB500 w kategorii: najlepsze moto na miasto zgadza się że w PL cięzko kupić coś porządnego, co nie oznacza że kupując w UK robisz taki wspaniały interes... bo polacy musza sie mocno napracowąc żeby cąłą rdze usunąć :icon_twisted: :icon_twisted: i pozniej to sprzedać, a nie kazdy może sobie pozwolić pojechać tam i kupić od jakiegoś dealera, tytlko klupuje sie u nas sprowdzane... wiec skłaniabym sie jednak aby moje przyszłe używane moto jeżdziło w swojej przeszłosci przyjaźniejszm klimacie. Zresztą jak napisałem, nie mam nic przeciwko kikuletnim motocyklom z UK Edytowane 22 Lutego 2008 przez lisek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M663121 sprzedaje moja sztuke zapraszam na ogledziny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch21moto Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Mam małe pytanie odnośnie świateł ..a mianowicie czy kierowcy puszek też wam "mrugają " światłami ..zastanawiam sie co może byc powodem ..myślą że żarówka mi się przepaliła(w fazerku z 2006r tylko jedno oko swieci) :icon_razz: ..czy może mam zbyt wysoko ustawione światło ...???? Czy też macie taki problem?? pozdrawiam i z góry dziękuję :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 :icon_rolleyes: dzisiaj zafundowałem sobie małą przejażdżkę .. i odkrywam potwora w fazi :icon_razz:))) (moto kupione w 4 miechy temu) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch21moto Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 :icon_rolleyes: dzisiaj zafundowałem sobie małą przejażdżkę .. i odkrywam potwora w fazi :())) (moto kupione w 4 miechy temu) :icon_razz: gratulacje kolego :icon_razz: a czy Ty też masz problem z oślepianiem puszkaży??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Mam małe pytanie odnośnie świateł ..a mianowicie czy kierowcy puszek też wam "mrugają " światłami ..zastanawiam sie co może byc powodem ..myślą że żarówka mi się przepaliła(w fazerku z 2006r tylko jedno oko swieci) :D ..czy może mam zbyt wysoko ustawione światło ...???? Czy też macie taki problem?? pozdrawiam i z góry dziękuję :)Witam.Ja mam tak samo,a odpowiada za to w 95% przypadków przekonanie kierowców (przechodniów, gapiów itp.) że jest przepalona żarówka. No chyba ze masz zbyt wysoko ustawioną lampe.B@rtek z 4rum kilka postów wyzej pokazał bardzo łatwego moda tego dziwnego wymysłu Yamahy.A tak swoją drogą zastanawiał się ktoś czym się kierują konstruktorzy motocykli (głównie tych nowszych) że programują tak, że pali się tylko jedna lampa? Przeciez 2 lampy to więcej światła, tym bardziej ze w Fazerze światło mijania to H7 (jednowłoknowa żarówka) a drogowe to H4 (dwuwłóknowa żarówka)-gdzie łatwo wykorzystac włókno od mijania żeby paliło sie razem z tą H7.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 gratulacje kolego :flesje: a czy Ty też masz problem z oślepianiem puszkaży??? Jak kopiłem moto to miałem już moda zrobionego .. wiec nikt mi nie mruga :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDragon Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Wicher super sprzęt, widać że zadbany.Pytanie tylko, skąd wziełeś oksydowane imbusy i w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 narazie jeszcze zadnych niema ale jak tylko cos bede mial to wrzucę. chyba dzisiaj widziałem w Lesznie, malowanie czarno-czerwono-białe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Luki to nie wina producentów tylko wprowadzono jakieś chore przepisy odnośnie tych świateł... tak mi się obiło o uszy :buttrock: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukigs Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 (edytowane) Na wstępie witam wszystkich! Od niedawna jestes szczesliwym posiadaczem Fz6S Fazer. W czasie zapoznawania się z moto i testowania nasunęły mi sie pewne pytania, a mianowicie:1) CZy w waszych fz6 równiez lewa strona silnika, konkretnie lewy dekiel jest strasznie gorący nawet po krótkiej przejazdzce? U mie jest on tak gorący, iż nie mozna go dotknac. Nie wiem czy to normalne, w poprzednich moto tak nie miałem. Zaznaczam iż wg. wskaznika silnik sie nie grzeje, wiatrak prawidłowo załacza itd.2) Druga sprawa to delikatne "tykanie" silnika w czasie jazdy, zalezne od obrotów silnika. Im wyzsze obroty tym czestotliwosc owego tykania wieksza. Sorki ale na mechanice sie nie znam, a jestem przewrazliwiony jesli chodzi o odglosy dochadzace z silnika ;) Zaznaczam, iz ow tykanie jest bardzo ciche, ledwo slyszalne. Motocykl był serwisowany w aso i ma przebieg 27 tys na 100%, wiez zawory to raczej nie beda. Z gory dzieki za pomoc. pozdrawiam! Edytowane 25 Lutego 2008 przez lukigs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi