Arturxxx Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witam ma pewien problem gdyż przy zimnym silniku w swoim Fazerku z 2002r słyszę tykanie które puźniej słabnie jak silnik sie nagrzeje! Co to może byc miał ktoś cos takiego u siebie? wydaje mi sie ze to zawory ale mam dopiero 35 tys przejechane a fazer ma regulacje na 40 tyś mozliwe zeby były juz tak rozlegulowane?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Kiedy wymieniałeś olej i jaki masz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witam Panowie, mam pytanie do Was ponieważ Wy na fazerkach znacie się najlepiej, otóz zamierzam zakupic fazerka 600, na allegro znalazłem motocykl, który wizualnie mi odpowiada, pytanie brzmi czy to moto /link poniżej/, jest w oryginalnym malowaniu? Na jednym ze zdjęć tylna prawa strona, zauwazyłem łączenie naklejek / pod mocowaniem uchwytu dla pasażera/, czy to tak ma byc? Dugie pytanie czy ktoś z okolic Kluczborka zna sprzedającego? bądź kupował juz u niego jakies moto, bo dzwonie do niego i niestety nie odbiera - wysłałem meil ale czekam na odpowiedź. Pozdrawiam http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M605541] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Nic nie kupowałem w tym miejscu, ale malowanie nie jest oryginalne, wg mnie.Pojedź do znajomego warsztatu, niech rzuca okiem i będziesz pewny. Malowanie w końcu, to nie najwazniejsza sprawa. Mój kolega o mało nie kupił w 3mieście super fazerka, tylo tyle, że był prostowany parę razy i na pierwszy rzut oka super wygląd. Wiesz, trochę trudno jest doradzac ogladając obrazki :bigrazz: Zadaj sobie ten trud i do warsztatu.A tak poza, to powodzenia! Kup dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 O ile dobrze kojarzę to było takie malowanie... Taka jakby edycja limitowana :bigrazz: Nic więcej niestety nie pomogę... Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazer Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witam,Według informacji na tej stronie: www.fazer600.wz.cz/historia malowanie takie jak w ogłoszeniu było w roku 2000. Kupować nic nie kupowałem u tego gościa wiec ciezko powiedziec. Jedno jest pewne, ze najlepiej motocykl dokładnie obejrzeć ze wszystkich stron przed zakupem. P.S Fazer to dobry wybór :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) Bylo takie malowanie w 2000 i 2001 roku (w 2000 czerwono/czarno/srebrny a w 2001 czerwono/czarno/bialy), zadna edycja limitowana, po prostu jeden z czterech kolorow. Moim zdaniem najladniejszy w jakim fazer kiedykolwiek byl produkowany. Edytowane 10 Grudnia 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Tak, Lime ma rację. Kolor był :D zapomniałem o tej stronie i nie patrzyłem na modele starsze:( , sprawdź resztę.A sprzęt generalnie jest bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 OK, dzięki za odpowiedź. Oglądałem zdjęcia ze strony która podał "Fazer" i faktycznie to malowanie odpowiada rocznikowi 2000. W rozmowie ze sprzedajacym ustaliłem że motocykl został sprowadzony z Anglii i w dokumentach ma podany rocznik 2001, przypuszczam że jednak jest to rocznik 2000 a zarejestrowany w 2001. Czy ktoś się orientuje czy po numerze VIN odczytam faktyczny rocznik tego motocykla? Czy w dokumentach będzie wpisany rocznik, czy tylko data pierwszej rejestracji?Wiem że Fazer to jest to ale ja taki maruda jestem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Czy ktoś się orientuje czy po numerze VIN odczytam faktyczny rocznik tego motocykla?Napisz albo zadzwoń do Yamahy. Mi podali rocznik, kolor i kraj chyba produkcji :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagly Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) Jedyne co mi się rzuciło w oczy to nieoryginalne kierunki, malowanie moim zdaniem najładniejsze :icon_twisted: Mnie ciekawi jedna rzecz, co znajduje sie za tablicą rejestracyjną :D PS. OK juz wiem... to pewnie do smarowania łancucha :icon_twisted: Edytowane 11 Grudnia 2007 przez nagly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 (edytowane) OK, dzięki za odpowiedź. Oglądałem zdjęcia ze strony która podał "Fazer" i faktycznie to malowanie odpowiada rocznikowi 2000. W rozmowie ze sprzedajacym ustaliłem że motocykl został sprowadzony z Anglii i w dokumentach ma podany rocznik 2001, przypuszczam że jednak jest to rocznik 2000 a zarejestrowany w 2001 Cześć, Mam takiego samego Fazera i takie malowanie było wypuszczone tylko w 2000 roku. Malowanie z 2001 roku jest podobne, ale nie sposób pomylić go z 2000 rokiem. Motocykl zapewne został sprzedany i zarejestrowany w 2001 i bardzo możłiwe, że w dokumentach tak może być (nie znam się na angielskich kwitach). Edytowane 12 Grudnia 2007 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArekW Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Malowanie rok 2000 kierunki nie są orginalne - to na bank. dodatkowo nie wiem czy ma regulację zawiechy z przodu bo w 2000 roku miały to wersje tzw SP a w 2001 chyba już wszystkie.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Malowanie rok 2000 kierunki nie są orginalne - to na bank. dodatkowo nie wiem czy ma regulację zawiechy z przodu bo w 2000 roku miały to wersje tzw SP a w 2001 chyba już wszystkie.Pozdro ja mam regulacje zawiechy z przodu .. rok 2001 .. no ale niebieski to jedyny najpiekniejszy kolor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 dodatkowo nie wiem czy ma regulację zawiechy z przodu bo w 2000 roku miały to wersje tzw SP a w 2001 chyba już wszystkie.Pozdro No własnie jest to wersja S, która posiada trzy kolory i regulację przedniego zawieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi