Kotek_73 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Który z "Fazerkowców" leci na zlot do Borków? :biggrin: ja sie wybieram w piątek :bigrazz: Cytuj PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezan Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Mam takie pytanie. Ostatnio zauważyłem,że podczas hamowania a w zasadzie dohamowywania mam drżenie owiewki i takie uczucie, jakbym jechał po tarce. Nie było takiego zjawiska przed zmianą opon (mam nowe Pirelli Diablo Strada). Dodam, żoe koło wyważone prawidłowo i ciśnienie też ok. Może to olej w lagach do wymiany. Jeśli ktoś się spotkał z czymś takim, to proszę o poradę.:flesje:Też tak mam , ale to chyba opona musi się dotrzeć :rolleyes: , bo też mam z przodu nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ja sie wybieram w piątek :(O to chociaż jeden :cool: Z, którego Pruszkowa jesteś? Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotek_73 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 no chyba z "tego" znanego :) obok którego lezy W-wa :lalag: a jest jakiś inny? Cytuj PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 no chyba z "tego" znanego :crossy: obok którego lezy W-wa :crossy: a jest jakiś inny?Jak szukałem na www.targeo.pl to jest ich dość dużo :notworthy: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 szybkie pytanie. jaki rozmiar klucza do odkręcenia zacisków hamulcowych na przodzie? nie mam jak teraz sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniaczek Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) koniaczek, dzięki! mam pytanie, czy ktoś z Was ma na zbyciu błotnik przedni do FZS? mój akcesoryjny już drugi raz (!) się urwał (pierwszy raz przy ponad 170 km/h :D )?? będę go chyba robił, ale problem w tym, że nie jest on idealnie dopasowany pod mocowania i to zapewne jest przyczyna usterki+zmęczenie materiału. Edytowane 5 Września 2007 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Ja mam błotnik ale do FZ6, nie wiem czy bedzie pasowal. Czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 (edytowane) hmmm chyba powinien, a możesz podesłać fotki, zawiecho jest chyba identyczne. kolor jest dla mnie sprawą drugorzędną chciałbym po prostu pojeździć... ile byś chciał za niego? [email protected] jakby co Edytowane 5 Września 2007 przez Ario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 mam pytanie, czy ktoś z Was ma na zbyciu błotnik przedni do FZS? mój akcesoryjny już drugi raz (!) się urwał (pierwszy raz przy ponad 170 km/h ;) )??Czyli zywica i klejenie sie na *uja sie zdalo.Ario to jezdzij tak jak ja bez przedniego blotnika :icon_razz:Przeszkadza tylko jak jest mokro bo mozna sobie "skunksa" zrobic przez cale moto (kask i kurtke :P ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 no dało i nie dało. błąd był taki, że przykręciłem go tylko na dwie śruby i puścił... teraz muszę skonfrontować opcję naprawa vs. nowy... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 no dało i nie dało. błąd był taki, że przykręciłem go tylko na dwie śruby i puścił... teraz muszę skonfrontować opcję naprawa vs. nowy... :icon_mrgreen:Rozglądałeś się na niemieckim ebay? Jak szukałem błotnika do swojego Fazera to udało mi się wyrwać oryginalny za jakieś 20 ojro, także taniocha :icon_eek:Co do błotnika z FZ6 to nie jest on przypadkiem inaczej mocowany?http://w1.bikepics.com/pics/2006%5C05%5C02...577566-full.jpg Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 chyba jest... ebay'a śledzę, swój błotnik chyba jednak zrobię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 powiedzcie mi gdzieś jest kod koloru na fazerku ? szukam i nie mogę znaleźć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi