Szpadi Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Kumpel ma fazerka.Niezła maszynka.Pamiętam jak szukał dla siebie moto to napalony był na Horneta, na Fazera nie chciał patrzeć bo "owiewki".Namawiałem go aby się zastanowił.... potem nadarzyła się okazja i ma.Teraz nie chce mieć innego... chyba że Fazera 1000 :-).Pozdrawiam posiadaczy tego cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Najmniejsze spalanie w FZ6 06r. wyszło mi 4,7L.../ciah/Ile Wam palą sprzęty?Ostatnio 4,5-4,6 ltr, jeżdżąc z początkującymi :D predkości do 120 kph. Mowa oczywiście o litrowej Fazerce :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Średnio 5 - 6 L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 jakie qrna złotówy, 4,5-4,6 ;) ludzie, co Wy co do kropli liczycie benzynę?? JAsna sprawa: nie pałujesz 5l, dajesz w p.izde tyle ile wlejesz, czym tu się podniecać? Chyba że to jakiś konkurs, właściciel fazera który spali najmniej wygrywa czajnik i żelazko z demobilu... :crossy: Ja nie mam szans na nagrodę, bo mnie to j.ebie ile pali, ważne jak jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 cwaniak bo ma wskaznik poziomu paliwa..... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 FZS 600 ma jedną z najwygodniejszych kanap w swojej klasie :biggrin: btw ja jeżdżę tylko solo :D Wszystko zalezy od pojmowania słowa "wygodna".Moja pasażerka za bardzo zadowolona nie jest.Jeżeli chodzi o obicie i "twardość" to jest wszystko w porządku.Nie podoba jej się to, że przedział dla kierowcy jest nieco za długi, przez co wpada w lukę jaka jest pomiędzy moim tyłkiem, a przedziałem pasażera ;)Na szczeście niedługo kanapa zostanie zmodyfikowana :clap: jakie qrna złotówy, 4,5-4,6 :notworthy: ludzie, co Wy co do kropli liczycie benzynę?? JAsna sprawa: nie pałujesz 5l, dajesz w p.izde tyle ile wlejesz, czym tu się podniecać? Chyba że to jakiś konkurs, właściciel fazera który spali najmniej wygrywa czajnik i żelazko z demobilu... :) Ja nie mam szans na nagrodę, bo mnie to j.ebie ile pali, ważne jak jeździ. Wiesz, jak jadę na przejażdżkę 300 km, to w zasadzie nie robi mi to różnicy czy połyka 4,5 czy 6 litrów ;)Ale jak jadę na wczasy 2500km w jedna stronę, to już ma to dla mnie znaczenie ile pożera paliwa ;)Jak widzisz nie każdy ma wujka szejka i duża liczba osób zwraca uwagę na zuzycie paliwa.Fazer to akurat maszyna ekonomiczna, ale widzę tutaj duże rozbiezności w zużyciu paliwa pomiędzy poszczególnymi użytkownikami ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Ja akurat do tych co ostrożnie traktują manetkę gazu nie należę :buttrock: :notworthy: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elek Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Spalanie ;)autostrada i 150 km/h - 6,2 litraautostrada i 160 km/h - 5,7 litra ale 100 oktan :icon_biggrin: taki czeski wynalazekSpokojne bujanie sie po francji 4,4 litraśrednia z trasy 5000 km 5,05 litra na 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_Czeladź Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 http://forum.motocykle.slask.pl/index.php?showtopic=14618 zapraszam :D warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus88 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Jeżeli będziesz chciał możemy w weekend ustawić się gdzies w Wawie na porównianie :bigrazz: Kurcze wyszedłem z pracy w piątek i zapomniałem sprawdzić, czy ktoś mi odpisał, a w domu odziwo przez weekend nie miałem netu. Dzięki za propozycję i sorry za przegapienie. Odezwę się do Ciebie na priv mam nadzięję, że propozycja będzie jeszcze niebawem aktualna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Wszystko zalezy od pojmowania słowa "wygodna".Moja pasażerka za bardzo zadowolona nie jest.Jeżeli chodzi o obicie i "twardość" to jest wszystko w porządku.Nie podoba jej się to, że przedział dla kierowcy jest nieco za długi, przez co wpada w lukę jaka jest pomiędzy moim tyłkiem, a przedziałem pasażera :icon_twisted:Na szczeście niedługo kanapa zostanie zmodyfikowana :icon_mrgreen: niestety tez muszę potwierdzić, kanapa na kierowcy jest za długa i pasażerka mi wpada w tą luke- przy wiekszym hamowaniu.Co do wygody, nie ma rewelacji- ale jeździć sie da, natomiast moja pasazerka ma inny problem.Ona sie tam po prostu z tyłu nudzi, i tu zadna kanapa nie pomoze.moze panele LCD w kask sobie wbudować..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 jakie qrna złotówy, 4,5-4,6 :icon_eek: ludzie, co Wy co do kropli liczycie benzynę?? Ma się kalkulator w komórce :banghead: JAsna sprawa: nie pałujesz 5l, dajesz w p.izde tyle ile wlejesz, czym tu się podniecać?Wcale nie taka jasna :) różne maszyny mają odmienne zużycie (pewnie stąd pytanie). BTW nalewanie benzyny mnie osobiście nie podnieca. Co innego dźwięk wydechu tuż po odpaleniu w garażu... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasso Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 niestety tez muszę potwierdzić, kanapa na kierowcy jest za długa i pasażerka mi wpada w tą luke- przy wiekszym hamowaniu.Co do wygody, nie ma rewelacji- ale jeździć sie da czyli rozumiem ze na dluzszych trasach jezdzenie staje sie meczace dla pasazerki? bo o to mi najbardziej chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 ja bym powiedział, że raczej nie (oczywiście porównując do innych motocykli)... długie trasy bez ciągłych hamowań i przyspieszeń są zapewne ok. no ale ja jestem bardziej teoretykiem w tej materii :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 czyli rozumiem ze na dluzszych trasach jezdzenie staje sie meczace dla pasazerki? bo o to mi najbardziej chodziCiasnyBaniak ma po części rację akurat z tym, że pasażer/ka się zsuwa podczas hamowania, ale to kwestia tego jak kto siedzi i się trzyma...Jak ja jadę na plecaczkiem to tak siedzimy i tak się trzyma, że nawet podczas mocnego hamowania się nie zsuwa, a jest jej wygodnie :icon_evil: Kwestia techniki :bigrazz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi