Ario Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 z tego co gadałem z mechanikiem swego czasu to mówi, że w 4T jest to przedział co 40-60 tys km, więc rozpiętość znaczna, ale jak zaczyna szumieć to chyba powoli czas zacząć myśleć o wymianie (koszt coś około 400 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fockewolf Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Qrcze tak przeczytalem caly ten temat i straszna mnie chec na fazerka naszla, tylko czemu dobre egzemplarze sa takie drogie, chyba ruski rok bede zbieral :D Pozdrowienia dla wszystkich farciarzy-fazerarzy;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zitol Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 SPRZEDAM mojego FAZERA 600 1999r, dla zainteresowanych tel. 880538295 Zmieniasz na coś innego? Opisz go trochę dokładniej niż na otomoto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Od soboty śmigam na nowych zębatkach, łańcuchu i tylnej oponie.http://www.bikepics.com/pictures/963677/Opłacało się wywalić kupę kasy. Czuć poprawę w prowadzeniu motocykla. Nawet obroty spadły o 500. Chyba miałem jakieś niestandardowe zębatki. Ciekawe ile Conti wytrzyma na tyle. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 ale go wypucowałeś, sesja zdjęciowa, to lipy być nie może :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 ale go wypucowałeś, sesja zdjęciowa, to lipy być nie może :biggrin:Wypucowany? :D Ciekawe gdzie. Zawsze jak śmigam z kumplem który ma R6 to mam wrażenie, że mój Fazer właśnie z chlewa wyjechał, a nie z garażu :notworthy: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Boniek jaki rozmiar masz tej oponki? Czy jest to RoadAttack (???) w standardowym rozmiarze dla Fazera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Boniek jaki rozmiar masz tej oponki? Czy jest to RoadAttack (???) w standardowym rozmiarze dla Fazera?Tak, to jest RoadAttack w standardowym rozmiarze. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Wypucowany? :wink: Ciekawe gdzie. Zawsze jak śmigam z kumplem który ma R6 to mam wrażenie, że mój Fazer właśnie z chlewa wyjechał, a nie z garażu :evil: chyba że to tak lampa błysła, bo się świeci ładnie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus88 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 poszukuję końcówek kierownicy do Fazera, czy ktoś się orientuje gdzie mogę kupić, oczywiście jakieś zamienniki bo oryginalne są drogie. Z tego co widzę na allegro to żadne mi nie będą pasowały http://allegro.pl/item215916662_koncowki_k...zmien_styl.html Kupował może ktoś coś takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialko_ Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 (edytowane) poszukuję końcówek kierownicy do Fazera, czy ktoś się orientuje gdzie mogę kupić, oczywiście jakieś zamienniki bo oryginalne są drogie. Z tego co widzę na allegro to żadne mi nie będą pasowały http://allegro.pl/item215916662_koncowki_k...zmien_styl.html Kupował może ktoś coś takiego??Sorki z góry za brak pamięci ale ja kupowałem: "Czarny MAX Długość główki:30mmSrednica MAX/MIN główki :36mm / 31mm" i chyba na taką średnicę kierownicy.Ale dzisiaj jade na moto więc mogę pomierzyć.W każdym razie pasują. Przy wkręcaniu imbusem one się rozperaja ale zadbaj o to by powierzchnia końcowki nie była tłusta a raczka kierownicy od wnętrzasucha żeby było jakies tarcie w trakcie wkręcania. Edytowane 19 Lipca 2007 przez bialko_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Te koncowki z Allegro sa bardzo lekkie. Kupilem takie i troche zaluje. Wcale nie tlumia drgan. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialko_ Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Te koncowki z Allegro sa bardzo lekkie. Kupilem takie i troche zaluje. Wcale nie tlumia drgan. Zgodzę się z powyższym zdaniem. Zmniejszają drgania ale ich nie eliminują.Są wyraźnie mniejsze od oryginalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 ja mam takie jak te czerwone z aukcji i tak jak wyżej, waga na oko jest połowa oryginału więc mniej skuteczne :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Można wybrać coś z szerokiej gamy w katalogu Louisa www.louis.de i zamówić w firmie zajmującej się sprowadzaniem części w cenach katalogowych (jest takich sporo, choćby Motoakcesoria) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi