Przemo_g Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Żeby uściślić roczniki po lifcie to 2002 i 2003. Mi się właśnie udało dorwać 2002 z "kocimi oczami" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Hey panowie (i panie) Mam pytanie, czy ktoś próbował montować amortyzator z dużego Fazera do 600tki? (mocowanie ma takie samo, długości niemierzyłem ale chyba podobnie). Interesuje mnie zamiana w rocznikach przed 2002 rokiem. Kombinuję również z amorkiem do starych R1 ale tam to trzeba zmienić "link" więc jest to bardziej skomplikowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klops_87 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Modele z lat 2002-2003 roznia sie tylko wygladem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwin Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Witam mam pytanko czy Fazer 600ccm z nową czaszą ma taka samą lampę przednią jak ZR1? poszukuję lampy do fazera 600 a wyglądają identycznie. przekręciłem sory fz6 i fz1 czy lampy takie same? Cytuj coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Witam mam pytanko czy Fazer 600ccm z nową czaszą ma taka samą lampę przednią jak ZR1? poszukuję lampy do fazera 600 a wyglądają identycznie. przekręciłem sory fz6 i fz1 czy lampy takie same? Wyglądają zupełnie inaczej i są też zupełnie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 i po Fazerk :icon_razz: ale wpadnę do was czasem na pogwarki... mogę ?? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 i po Fazerk :icon_razz: ale wpadnę do was czasem na pogwarki... mogę ?? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Pamiętam Cie jak jeszcze miałeś FZ6 (na Akrapach?) potem FZ1 a teraz... BMW ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 na starość wygodny się człowiek robi :icon_mrgreen: ale wam powiem, że niestety GS-ik to bardzo fajna i wdzięczna maszyna :buttrock: jedyna wada jaką na razie wypatrzyłem to niestety cena :evil: reszta to same przyjemności :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 (edytowane) na starość wygodny się człowiek robi :icon_mrgreen: ale wam powiem, że niestety GS-ik to bardzo fajna i wdzięczna maszyna :buttrock: jedyna wada jaką na razie wypatrzyłem to niestety cena :evil: reszta to same przyjemności :crossy: tak czy siak i tak wrocisz do FAZERA :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 22 Września 2010 przez cubamen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 fakt Fazer był zarąbisty.... jak ktoś ma chęć na szybkie moto i a nie ma chęci na szlifierkę FZ1 to idealne rozwiązanie :crossy: fakt Fazer był zarąbisty.... jak ktoś ma chęć na szybkie moto i a nie ma chęci na szlifierkę FZ1 to idealne rozwiązanie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klops_87 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witam, mam pytanie, czy ktos z was spuszczal paliwo z gaznikow na zime i czy wogole praktykujecie taka metode. Ja jeszcze nigdy tego nie robilem i po zimie zawsze bylo ok ale niektorzy radza ze tak lepiej dla gaznikow i silnika. co o tym sadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 hmm...ja zawsze tankuję pod korek o spuszczaniu paliwa na zimę nie słyszałem, ale mogę się nie znać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 hmm...ja zawsze tankuję pod korek..................................... :icon_mrgreen: dokladnie w kazdym moto tak robiłem przez wszystkie lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klops_87 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Co myslicie o tlumikach firmy akrapovic daja fajny dzwiek co sadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 jaka temperature wskazuja wasze FZ1 :icon_question: :icon_question: :icon_question: przy jakiej włanczaja sie wentylatory :icon_question: :icon_question: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi