Qba_WR Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 http://rally.rsc.pl/Rzemieslnik_web/index....s=0599283112942 Moze ktos sie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Ja bym chętnie sie wybrał, ale:-termin 6 listopada dla mnie nie pasuje :D - liczyłem że będzie bliżej, bo ~500km to jest kawał drogi :cry: Pzdr, bawcie się dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Ja chciałem z kolegą ale to 80km od warszawy a jakbyśmy wzieli 3 motocykle na przyczepke do dużego fiata i pełny załadunek to strasznie duzo by spalił+wpisowe 50zł+paliwo do motocykli i już jest dużooo. A ja nawet do końca nie spłaciłem dt-tki mojej :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Mam nadzieje ze nasza mała ekipa pojedzie :D Tylko o ktorej jest zbiorka i od ktorej mozna sie zapisywac??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 a jak sie tam zabierzecie płocho?? Przejedziecie 100Km na hard enduro bez uprawnień?? :DJa myślałem że to w józefowie będzie a tu zonk...białobrzegi nad pilicą. Zapisy 9:30-10:30Cena: 50zł Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Mam nadzieje ze nasza mała ekipa pojedzie Tylko o ktorej jest zbiorka i od ktorej mozna sie zapisywac?? pzdrTez mam nadzieje! Jedyny problem to transport, bo mam nadzieje ze simmering do KDX'a do tego czasu juz dojdzie :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 a jak sie tam zabierzecie płocho?? Moze moj tata bedzie mial czas i nas zawiezie ;)bo mowil mi ostatnio ze na 6 listopada chce na mazury jechac , ale dzisiaj pojechal :P wiec moze na 6 bedzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Moze moj tata bedzie mial czas i nas zawiezie bo mowil mi ostatnio ze na 6 listopada chce na mazury jechac , ale dzisiaj pojechal wiec moze na 6 bedzie Twoj tata to zawsze pomoze :D . EXC przywiozl jak kiera pekla, KDX'a z blotem w gazniku :mrgreen: . RESPECT!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Twoj tata to zawsze pomoze . EXC przywiozl jak kiera pekla, KDX'a z blotem w gazniku haha jeszcze wr'ki nie wiozl jak cos sie stalo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 haha jeszcze wr'ki nie wiozl jak cos sie stalo A weekend juz niedlugo :twisted: :twisted: A ile trwa rajd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 ostatnio trasa miała 40km... ale ja i wiekszość zrobili o wiele wiecej. ja jechałem zaprzegiem. dojechałem na mete i zaliczyłem wszystkie punkty w ... 5h :roll: . zrobiłem coś ponad 100km. ale to czołg i latałem góra 70kmh po lesie. wiec ciężko powiedzieć... przelecisz i w godzine (lub lekko ponad) jak sie nie zgubisz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 A kto się wybiera do Łodzi na pogoń?? na www.motox.pl jest info ale właśnie coś stronka padła :? wpisowe 50zł trasa 50 km. Może będe jak zalatwie transport. I czy DT 80 da rade?? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 A my tam twardo się wybieramy xr-y, dr-y, xt-ki, kt-my gotowe wpadamy z cieżką kawalerją - kora z drzew będzie się sypaćtylko się zastanawiamy czy do busa (sprinter max) wejdzie nam 6 sztk wszystkie 600 ki 8O No i kawałek drogi z pod Olsztyna około 200km, jak by nie patrzeć jesteśmy dobrej nadzieji trza btć twardym nie Miękkim :) :twisted: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba_WR Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Ma ktos moze jakies fotki z "LISA"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 w ogóle jak było, piszcie opinie i wrażenia :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi