wojciechnowak Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 model '91, ostatni olejak, jesli ktos zna wymiary lozysk to prosze podac, to sa chyba standardowe lozyska, tylko nie wiem jakie kupic, rozbierac, zeby zobaczyc jakie tam sa lozyska nie mam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Wyjmij stare to przeczytasz numer na boku lozyska, zreszta pojdz z nim do sklepu to ci dadza nowe. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 zalozywszy ze nie masz czasu wyjac starych to kto ci nowe wlozy? jesli dajesz do serwisu to chyba oni odrazu wyjmia stare, zamowia nowe i wloza je... poza tym wymiana lozysk nie jets az tak bardzo pracochlonna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciowiec Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Jeśli bedziesz wymieniał sam, to kupuj najlepiej zachodnie: SKF FAG INA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 27 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 dzieki za wyczerpujace odpowiedzi, chyba rzeczywiscie sobie je wyciagne , odczytam symbol i pojde do sklepu po nowe, napisalem przeciez ze nie mam czasu, ale jak chcecie to wytlumacze, primo to nie mam centralnej podstawki, sekundo nie mam w poblizu kolegi chetnego do dokonania operacji przytrzymania motocykla, celem sciagniecia przedniego kola, kolega przyjedzie w sobote, jednak w sobote to ja se moge wyciagnac stare lozysko i wsadzic w dupe, bo sklepy z lozyskami juz beda zamkniete.Jak ktos zna numery tych lozysk prosze napisac, jesli nie zna to prosze nie pisac nic.dziekuje. [ Dopisane: 28-10-2005, 09:47 ]no i musze sobie sam odpowiedziec a odpowiedz zostawiam dla potomnych. Jest to czesc katalogowa suzuki nr. 08123-62047wymiary lozyska 20x47x14nr lozyska 6204 dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothcrust Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Mr Nowak, to twój kask ? Jestem ciekaw opini o kaskach Simpson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 Jest to czesc katalogowa suzuki nr. 08123-62047wymiary lozyska 20x47x14nr lozyska 6204 ja kupiłem w zwykłym sklepie z łożyskami ,dałem stare , gosciu zapytał tylko do czego to ma być i już .. 8) pees. a cena około 10 zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 28 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 jakbym je mial w rece to bym nie pytal o nr lozyska :D , lozyska juz kupione, japonskie KOYO prezyzyjne, zamkniete, 16 zl za sztuke. Nie to nie moj kask, zamierzam taki kupic i tak pomalowac, lecz z kaskami simpson w pl ciezko. w usa ten model kosztuje 320$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 28 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2005 nie może simpsona w Polsce ale w Niemcach już jest, poza tym masz Crafta http://www.speedpro.de/craft-2004.de/front_rxx2.html tańszy a design podobny no chyba, że lubisz sie wojtek lansować z logiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 31 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 nie może simpsona w Polsce ale w Niemcach już jest, poza tym masz Crafta http://www.speedpro.de/craft-2004.de/front_rxx2.html tańszy a design podobny no chyba, że lubisz sie wojtek lansować z logiem :( podobny ? nie bardzo, wole simpsona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi