MoRbieS Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Z gory sory ze zakladam glopi temat.Mam wiec pytanie , jak sadzicie czy ta bluza http://www.skutery.motonet.pl/?mod=komis_i...=pokaz&id=12695 bedzie sie nadawac do codziennego chodzenia ??? (do szkoly , na miasto)???modow prosze narazie o nie usuwanie tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Heh, jeśli nie przeszkadzają ci takie kolorowe bluzy to możesz w niej chodzić. Ale jest ona bardzo cienka, coś jak koszulka piłkarska z długim rękawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 hehe nadawac sie moze ale po co szpanowac ze sie ma taką :] kup sobie zwykła scota bluze i bedziesz jak czlowiek wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Bedziesz sie czul jakbys zalozyl na siebie worek na smieci i zrobil w nim kilka dziurek :) . Takie jest moje zdanie, bo ten material slabo oddycha Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 ujme to tak nie jest do tego stworzona, ale kto Ci zabroni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Bedziesz sie czul jakbys zalozyl na siebie worek na smieci i zrobil w nim kilka dziurek :) . Takie jest moje zdanie, bo ten material slabo oddychaNie wiem czy kiedyś miałeś taką bluzę na sobie ale akurat ten materiał jest bardzo cienki i przewiewny (przypomina siatkę) i na pewno mniej się w nim spocisz niż w zwykłej bluzie. Chyba że założysz na gołe ciało i na to jeszcze jakąś kurtkę, to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Nie wiem czy kiedyś miałeś taką bluzę na sobie ale akurat ten materiał jest bardzo cienki i przewiewny (przypomina siatkę) i na pewno mniej się w nim spocisz niż w zwykłej bluzie. Chyba że założysz na gołe ciało i na to jeszcze jakąś kurtkę, to co innegoMialem niejedno krotnie. To wytlumacz mi w takim razie dlaczego ludzie chodza w bawelnianych ciuchach a nie w takim czyms? To jest dobre na moto gdzie podczas jazdy caly czas wieje na Ciebie wiatr. Pozatym ja bym sie w takim czyms na miescie nie pokazal. Mialem kumpla co kupil sobie rekawiczki motocyklowe do chodzenia w zime :mrgreen: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Nie wiem czy kiedyś miałeś taką bluzę na sobie ale akurat ten materiał jest bardzo cienki i przewiewny (przypomina siatkę) i na pewno mniej się w nim spocisz niż w zwykłej bluzie. Chyba że założysz na gołe ciało i na to jeszcze jakąś kurtkę, to co innegoMialem niejedno krotnie. To wytlumacz mi w takim razie dlaczego ludzie chodza w bawelnianych ciuchach a nie w takim czyms? To jest dobre na moto gdzie podczas jazdy caly czas wieje na Ciebie wiatr. Pozatym ja bym sie w takim czyms na miescie nie pokazal. Mialem kumpla co kupil sobie rekawiczki motocyklowe do chodzenia w zime :mrgreen:Być może dlatego że jest to mało praktyczne (bo nie grzeje ani nie chroni przed wiatrem)Być może z powodu tych wzorów które fajnie wyglądają, ale tylko gdy siedzisz na motocyklu :)Być może dlatego że są dość drogiePowodów jest wiele a to na pewno nie wszystkie ;) Wytłumacz mi w takim razie dlaczego koszulki dla piłkarzy, koszykarzy czy innych sportowców są z podobnego materiału? Przecież jeśli wszyscy tak strasznie by się w nich pocili to producenci chyba zmieniliby materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 I byc moze dlatego ze bluza na motocykl jest na motocykl!Chodzic mozna,pewnie tylko czy to takie fajne jest?To jest tak jakbys np. zamiast czapki sobie kask załozył :lol: tez ma daszek itp :) albo buty!Cieplutko i w ogóle!Jak takie kozaczki:D A tak bardziej serio to tania nawet ta bluza jest :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Można polansować się w pełnym rynsztunku, najlepiej udać się na Techno Party. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Ale np. moi koledzy śmigali na rowerkach po mieście w bluzach na moto i moim zdaniem to naprawde fajnie wyglądało :!: Chociaż wypad na rower to ci innego niż codzienne szlifowanie krawężników :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brugi Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Z gory sory ze zakladam glopi temat.No fakt nie mądry.Mam wiec pytanie , jak sadzicie czy ta bluza http://www.skutery.motonet.pl/?mod=komis_i...=pokaz&id=12695 bedzie sie nadawac do codziennego chodzenia ??? (do szkoly , na miasto)??? Co najwżej na balety :]modow prosze narazie o nie usuwanie tego tematuA ja apeluje o przeniesieie do stosownego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzieek Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Mam takiego kola ktory chodzi w takiej bluzie do szkoly a nawet nie jezdzi na crossie tylko na skuterku a bluze ma wypasiona alpinstara. Dla mnie to straszne pozerstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi