Jerry Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 hawk,cóż żal by było nie być, na razie widze "bicie piany" hehehe PGR konkrety konkrety zapodaj :):D. Widać, iż działania nocne związane z górkami ;) przyniosły efekt Amazonka x2 :lol: pozdrojerry =======GSF 600S BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Ja + Luba ,sylwek z miłą chęcią,a co do zlotu wcześniej-jak dyzurów nie bedzie.Wszak my teraz są "resortowi" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 a co wpadka???? :-D :-D :-) :-) Widać, iż działania nocne związane z górkami :) przyniosły efekt Amazonka x2 :lol: Ale Wy macie skojarzenia :-D Chodziło mi o to, że może przyjadę z tymi pałami z którymi mieszkam ;) Pozdr i DO PIEKŁA :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Moooożeee sie skuszę..... :) Tylko bym musiala znac calkowicie konkrety ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Nie było mnie chwilkę :) a tu już tyle postów naklepane )spamerzy ;) ) Termin dokladny jest do dogadania ale w gre raczej wchodzi ten okres czyli swieta-sylwek Jak zwykle wśród atrakcji wymienione zostaną kulig (na sanich lub na wozach jak to już się działo) i ognicho coby flaszki porozmrażać przy -40 :mrgreen: Spanko myślę, że w tym luksusowym ośrodku co ostatnio wystarczy w zupelnosci dla hardkorowców a co bardziej wybredni mogą sobie zrobić rezerwacje w bunkrze w lesie miedzy niedzwiedziami :twisted: Spanko to ok 20 zł plus koszty ognicha i kuligu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Jak zwykle wśród atrakcji wymienione zostaną kulig (na sanich lub na wozach jak to już się działo) Taaa... i znowu polowe kuligu spedze goniac spieda...ce sanie. A mzoe to byly wozy? Hmm... SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 Tym razem będziemy organizować zbiorowe oddawanie moczu dla takich maratończyków jak Browarny czy Poczwar :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Hawk,PGR , to może zacznij zapisy robić i kasiorkę zbierać :):D jakbyś nie miał konta to daj tylko znac heheheheA możeby tak zamiast wódeczki na spirytusik przejść???? Ostatnio byłem na degustacji i na drugi dzień bez kaca hahahapozdro =============GSF 600S BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Taaa bez kaca :arrow: widziałem Cię na drugi dzień... to się już nawet kac nie nazywa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 hehehe wiesz kac to jest kosmiczna abrakadabra czachy a mi sie tylko pic po papierochach chcialo hehehe pozdro============GSF 600S BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 jerry ty tu nie sicemniaj bo na sprzeta nie chciales wsiasc :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Mario,nie że nie chciałeś ale zdrowie nie pozwalało hehehe. pozdro ============GSF 600S BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Dobra dobra - koniec czata :) PGR - konkrety pało :twisted: rób jakaś listę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Chłopaki nie róbcie z tego tematu czata bo sie nigdy nie dogadamy :!: Jade jutro do domu i po weekendzie zarzuce jakimś mięsem na lade, będzie już coś wstępnie wiadomo. Tylko kto bedzie na 100% określić sie proszę. Kogo nie będzie niech się nie udziela. [ Dopisane: Wtorek Październik 25, 2005 9:42 am ]Krasnal aleś mnie ubiegł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Ja moge byc jak mi wylize kto rowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi