PGR Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 SPoko Browarny się coś znajdzie bedziemy łoić na stoku :notworthy::D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 kto się wybiera w sobotę kszesać iskry na stoku?Idę ja' date=' Mishelowa i Adu tyle na razie zgłosiło swój akces :notworthy: Co do reszty to Oni pod stokiem będą nam miejsca przy kominku pilnować ;) :mrgreen: [ [i']Dopisane: 05-01-2006, 12:12[/i] ]nieżeby się czepiał ale chyba zapomniałeś podać godzinę oglądania projekcji video by MK Myślę, że 20.00 to odpowiednia pora. Co Wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ja też się chętnie wybiorę na małe rypanko na stoku tylko muszę odpowiednio dograć inne zajęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ja też się chętnie wybiorę na małe rypanko na stoku tylko muszę odpowiednio dograć inne zajęciaKurna tu się o nartach mówi i szlifowaniu stoku a nie rowów... :notworthy: SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ja to sobie bym pośmigał na stoku w sobotę, ale pięć osób w Toledziaku ... zjazd motnitów, bagażnik pełen pocisków ... rękawiczki na narty mi nie wejdą nie mówiąc o nartach czy "ociplaczu". Pozostaje mi grzanie kości w knajpie pod wyciągiem. Ja też się chętnie wybiorę na małe rypanko na stoku tylko muszę odpowiednio dograć inne zajęcia. Tresura renifera ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Odwalić się od mojego renifera :twisted: Prot pojedziemy PKPcem nima problemu, wez sobie nartki i buciki do tego hiszpanskiego malucha :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 A z innej beczki' date=' kto się wybiera w sobotę kszesać iskry na stoku? PGR macie tam jakieś górki? :mrgreen: Najlepiej z jakimś wyciągiem i w pobliżu miejsca wieczornej kaźni coby daleko nie łazić.[/quote'] W sobotę piłuję na twoim ulubionym Żarze (ja go wolę jednak na motocyklu!) a potem jadę do magyarskiej goorki. Jak ci pasuje to podjedź. :notworthy: Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Elo Ziomy, jedzie jeszcze ktos pociagiem w sobote? Poszukuje przewodnika z PKP do Beretowa ;) Kto wie jak sie tam dostac z dworca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Dzwoń DZWOŃ DZWOŃ jak będziesz na miejscu to coś sie pomyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Dzwoń DZWOŃ DZWOŃ jak będziesz na miejscu to coś sie pomyśliJak ktoś będzie w stanie to cię przywiezie na miejsce kaźni... napewno nie ja ;) Inohardcore :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Dzwoń DZWOŃ DZWOŃtam i tak nie ma sygnału ! :twisted: Będzie dyżurna kierowniczka. Nie wymiękaj jak jeden taki ... nasz ulubieniec :mrgreen: Daj cynę to się podjedzie po Ciebie. Albo wszyscy pójdziemy po Ciebie gromadką :twisted: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMDe Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 I tak co chwile będą kursy latały po pi... ee naczy się mleko do sklepu, to któryś pewnie zbierze rozbitków z okolicy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Dużurna kierowniczka z tej strony :mrgreen: Nie ma problemów. Na forum macie mój nr tel. więc jak tylko dojedziecie to dzwońcie mogę po Was nawet do Bielska podjechać bo podobno tylko do tej stacji cokolwiek dociera ;) Niestety do Goorki to tylko reniferami 8) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Te.... nie siać mi zamętu wśród owieczek Ojciec PGR wielokrotnie przełożony osobiście orzpatrzy każdą petycję. A co do dojazdu to Pociągi międzynarodowe zawsze przecierają szlak więc nie macie się o co martwić... Flacha na droge i jadymy :!: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 to już dzisiaj :D jakoś nie chce mi sie nigdzie jechać :mrgreen: kapcie bym założył, mecz w telewizji obejrzal.... ;) no ale zakupilem wczoraj nowy bat do cb to przetestować na trasie go musze, zobaczymy jak bedzie czesał ;) moi pasażerowie też jacyś tacy.... ;) z matrixa jeszcze nie wyszli chyba :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi