Skocz do zawartości

..::PGR Treffen 2006::.. 7-8 stycznia. Już PO...

PGR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

kto się wybiera w sobotę kszesać iskry na stoku?

Idę ja' date=' Mishelowa i Adu tyle na razie zgłosiło swój akces :notworthy:

Co do reszty to Oni pod stokiem będą nam miejsca przy kominku pilnować ;) :mrgreen:

[ [i']Dopisane: 05-01-2006, 12:12[/i] ]

nieżeby się czepiał ale chyba zapomniałeś podać godzinę oglądania projekcji video by MK

Myślę, że 20.00 to odpowiednia pora. Co Wy na to??

Ja to sobie bym pośmigał na stoku w sobotę, ale pięć osób w Toledziaku ... zjazd motnitów, bagażnik pełen pocisków ... rękawiczki na narty mi nie wejdą nie mówiąc o nartach czy "ociplaczu". Pozostaje mi grzanie kości w knajpie pod wyciągiem.

Ja też się chętnie wybiorę na małe rypanko na stoku tylko muszę odpowiednio dograć inne zajęcia.
Tresura renifera ? :mrgreen:

A z innej beczki' date=' kto się wybiera w sobotę kszesać iskry na stoku? PGR macie tam jakieś górki? :mrgreen: Najlepiej z jakimś wyciągiem i w pobliżu miejsca wieczornej kaźni coby daleko nie łazić.[/quote']

W sobotę piłuję na twoim ulubionym Żarze (ja go wolę jednak na motocyklu!) a potem jadę do magyarskiej goorki. Jak ci pasuje to podjedź.

:notworthy:

Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa]

Dzwoń DZWOŃ DZWOŃ

tam i tak nie ma sygnału ! :twisted: Będzie dyżurna kierowniczka. Nie wymiękaj jak jeden taki ... nasz ulubieniec :mrgreen: Daj cynę to się podjedzie po Ciebie. Albo wszyscy pójdziemy po Ciebie gromadką :twisted: :mrgreen:

Dużurna kierowniczka z tej strony :mrgreen:

Nie ma problemów. Na forum macie mój nr tel. więc jak tylko dojedziecie to dzwońcie mogę po Was nawet do Bielska podjechać bo podobno tylko do tej stacji cokolwiek dociera ;)

Niestety do Goorki to tylko reniferami 8) .

Te.... nie siać mi zamętu wśród owieczek Ojciec PGR wielokrotnie przełożony osobiście orzpatrzy każdą petycję. A co do dojazdu to Pociągi międzynarodowe zawsze przecierają szlak więc nie macie się o co martwić...

Flacha na droge i jadymy :!: ;)

to już dzisiaj :D jakoś nie chce mi sie nigdzie jechać :mrgreen: kapcie bym założył, mecz w telewizji obejrzal.... ;) no ale zakupilem wczoraj nowy bat do cb to przetestować na trasie go musze, zobaczymy jak bedzie czesał ;)

moi pasażerowie też jacyś tacy.... ;) z matrixa jeszcze nie wyszli chyba :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...