Astarte Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Wszystkie kolejne wycieczki' date=' imprezy i zloty bardzo chętnie widziane - PO SESJI.[/quote']A MNIE NIE MA NA ŚWIECIE DO ODWOŁANIA Podpisuję sie obiema "ręcami" i nogami niestety :? ps. jak zgracie zdjęcia na płytki to dajcie znać cobym mogła sobie popodziwiać jak się bawiliśmy :twisted: pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_N Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 eMDe napisał:Wszystkie kolejne wycieczki' date=' imprezy i zloty bardzo chętnie widziane - PO SESJI. PGR napisał:A MNIE NIE MA NA ŚWIECIE DO ODWOŁANIA Podpisuję sie obiema "ręcami" i nogami niestety [/quote'] Wow :!: Przecież cisza nas tu zabije 8O 8O 8O :mrgreen: :mrgreen: :lol: ;) Uczcie się pilnie, żebyście nie musieli potem wyglądać, jak starsi koledzy :mrgreen: :mrgreen: :P I trzymajcie fason, to Mishel nie będzie miał skąd czerpać pomysłów na kawały o pijanych studentach :lol: :lol: Pozdrówka :lapagora: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 No witam wszystkich serdecznie. :mrgreen: Ja też dojechałam :) O qrwa dziś już wtorek :oops: :mrgreen: No ale też jestem.Wszystkim obecnym wielki szacun za niezapomnianą imprezkę 8)PGR-owi za to, że nauczył mnie i Mishelową jeździć na parapecie :mrgreen:Egonowi podziekowania za to, że w końcu stracił głos ;) Labradorce za to, że w końcu miałam trójkącik :mrgreen: jej oddech na policzku jeszcze dziś czuję :P Kulig zarąbisty, właścicielka pensjonatu bardzo sympatyczna i WYROZUMIAŁA (dostaliśmy tylko raz opierdziel za trąbienie po nocy :roll: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Egonowi podziekowania za to' date=' że w końcu stracił głos :D [/quote'] ignorantka no :twisted: :arrow: :mrgreen: dostaliśmy tylko raz opierdziel za trąbienie po nocy :roll: ciekawe kto trąbil... :D :arrow: :lol: :lol: :lol: :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 I trzymajcie fason' date=' to Mishel nie będzie miał skąd czerpać pomysłów na kawały o pijanych studentach Laughing Laughing [/quote'] Ja i tak zawsze znajde jakieś źródełko :mrgreen: Pomysłów jest dużo :buttrock: eMDe napisał: Wszystkie kolejne wycieczki' date=' imprezy i zloty bardzo chętnie widziane - PO SESJI. PGR napisał: A MNIE NIE MA NA ŚWIECIE DO ODWOŁANIA Podpisuję sie obiema "ręcami" i nogami niestety Confused [/quote'] Nawet mi nie mów... makabra :D Nadszedł czas nauki... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Nawet mi nie mów... makabra Banghead Nadszedł czas nauki... Banghead hehe czyżby studenci brali się za naukę?? Niemożliwe nie będą pić !!jerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Taaaa :D lud pracujący ma nad nimi przewagę :mrgreen: wystarczy o 7 pojawić się w pracy i spokój na cały dzień :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Taaaa :D lud pracujący ma nad nimi przewagę :mrgreen: wystarczy o 7 pojawić się w pracy i spokój na cały dzień :buttrock: To mi przypomniało pewnien kawał: Student umarł i poszedł do piekła. Diabeł się pyta:- Wybierasz piekło dla studentów czy zwyczajne?Student pamietając' date=' że za życia studenci zawsze mieli bardziej przeje*ane, wybrał piekło zwyczajne. Cały dzień jadł, pił, palił i walił, ale wieczorem przyszedł diabeł z młotkiem i wbił mu gwóźdź w dupę. Na drugi dzień impreza nonstopówka, ale wieczorem znów przyszedł diabeł i wbił mu gwóźdź w dupsko.Na trzeci dzień student się wqrzył i poprosił diabła o przeniesienie dostudenckiego piekła. Diabeł się zgodził. Mijały błogo dni, impra imprępoganiała, student zsiadał z lasek tylko na jedzenie, piwo lało się strumieniami, przepalone płuca - jednym słowem czad. A tu nagle w styczniu wchodzi diabeł do pokoju studenta z WIADREM GWOZDZI i ELEKTRYCZNĄ WBIJARKĄ.- Ej, diabeł, co jest?! Przecież się przeniosłem!Diabeł na to:- [b']Sesja student, SESJA![/b] I tym optymistycznym akcentem kończę swój wywód i zabieram się do nauki na koło, które niestety odbędzie się dzisiaj :| pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 I tym optymistycznym akcentem kończę swój wywód i zabieram się do nauki na koło' date=' które niestety odbędzie się dzisiaj [/quote'] Astarte a od kiedy to na chemii trzeba się na kolokwia uczyć?? jerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 I tym optymistycznym akcentem kończę swój wywód i zabieram się do nauki na koło' date=' które niestety odbędzie się dzisiaj [/quote'] Astarte a od kiedy to na chemii trzeba się na kolokwia uczyć?? Już nie przesadzaj... coś tam się uczę :twisted: (poza tym to jest Polibuda, a nie Uniwerek :arrow: :buttrock: ). A największą moją motywacją do nauki jest to, że jak wszystko zalicze przed sesją to już 3 lutego będę miała fajrant 8) pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 A z czego konkretnie to kolo, że tak zaspamuję? Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 A z czego konkretnie to kolo' date=' że tak zaspamuję?[/quote']A dokładnie już jestem po: Termodynamika techniczna i chemiczna :twisted: . A na kole było: zadanie z cyklem Carnora, lotnością,... Jestem dobrej myśli... :buttrock: pzdr @starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Lotność na pewno zaliczyłaś :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Lotność na pewno zaliczyłaś :twisted:Jakieś cykle też mi się czasem zdarzają :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Jakieś cykle też mi się czasem zdarzają Razz powiadasz cykle hmmm a jakie jeśli to nei tajemnica??? Bo tak chwalisz się i chwalisz :D :buttrock: A co do wcześniejszej zaczepki to na Uniwerku się studiuje a na Polibudzie uczy :buttrock: :D zawsze tak było jest i będzie. jerry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi