mati1411 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 witam czy po jakiś numerach na motocyklu można dojść do tego czy moto jest dławiony czy nie??? bo mam nr silnika zaczyna się na K501 i nie wiem czy to dławka czy open. (nie ma możliwości jazdy co najwyżej poczytać coś na motocyklu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 To chcesz kupic motocykl bez mozliwosci przejechania sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Po pierwsze, nie kupuj motocykla bez jazdy próbnej. Sprzedający nie chce dać, to trudno. Jego strata. Po drugie - możesz zgłosić się do serwisu Suzuki. Tam podadzą Ci moc motocykla po numerach. Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 19 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Tam podadzą Ci moc motocykla po numerach. dzięki paweł :) motocyklem się przejade tylko musze tam dojechać a to nie małe koszty... więc musze wiedzić czy wogłóle opłaca mi się tam jechać. (bo koleś jesta jakiś kompletnie zielony ;/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Mój GSX400E wyciąga tylko 130 km/h. Czy mam podejżewać że jest zdławiony?Jeśli tak, to jak grata odetkać?Numery silnika zaczynają się na: K504107... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 20 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 na pewno jest zdławiony tak samo jak mój. mój sie też zaczyna na K501. jak odblokowaćniewiem (na pewno gażniki i myśle że jekieś bebechy w głowicy. możliwe że jest też dławiony na rozrządzie i to już by była dolina. [ale raczej nie]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Mój GSX400E wyciąga tylko 130 km/h. o jej... 130 to sie z NS1 80ccm wyciagnie... oczywiscie pomijamy tu mozliwosc ewentualnej awarii i stopnia wyzylowania.koleś jesta jakiś kompletnie zielony ;/ moze tez byc tak ze tylko udaje. nieraz sie na tym przejechalem a okazal sie handlarzem czy cos tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Mimo że grat jest tak powolny, sprawuje się bardzo kulturalnie (odpukać), rozruch, elastyczność, wkręcanie się na obroty - pełna kultura.Spalanie poniżej litra na godzinę jazdy po placu. W trasie 4-4,2 l/100km przy 100-110 km/h w dwie osoby.Czyli pewnie zdławiony, lecz dobrze wyregulowany. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 21 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 no ja właśnie kupiłem teraz drugiego gsx (bo na starym miałem wypadek i teraz jest dawcą części) i ten idzie znacznie lepiej wkręca się i nie czka. jak zrobie go porządnie (świece, olej, filtry, opony, zagary) to sprawdzę na autostradzie ile idzie :) może to nie będzie dławka. (bo na razie jest sporo lepiej niż stary ale jeszcze 100% pewności nie mam.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam,suzuki gsx 400e produkowany na rynek niemiecki był dławiony do 27KM za pomoca innych wałków rozrządu i "jet pipe kit" (dysze gaźnika???) Teoretyczna prędkość dławionej wersji to 139 km/h zaś oddławionej 149 km/h. http://www.extra.hu/gsx400/gsx400e_teszt_en.htm I teraz pytanie. Czy ktoś z zainteresowanych wie gdzie i za ile można dostać wałki rozrządu do wersji 40 konnej? pozdrawiam Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi