maciej MT01 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 :buttrock: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras31 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Czołem,Nie potrafię poruszać się po forach, kultura nakazuje przywitać się. Więc po pierwsze Cześć WSZYSTKIM forumowiczom!Od kilku dni jestem max uśmiechniętym posiadaczem MT01 z powyższego filmiku - fantastyczy sprzęt :)Pozdrawiam :buttrock: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Czołem,Nie potrafię poruszać się po forach, kultura nakazuje przywitać się. Więc po pierwsze Cześć WSZYSTKIM forumowiczom!Od kilku dni jestem max uśmiechniętym posiadaczem MT01 z powyższego filmiku - fantastyczy sprzęt :)Pozdrawiam Witamy na Forum. Gratuluję wyboru :clap: :icon_mrgreen: Sprzęt jest rzeczywiście wyjątkowy zarówno pod względem nietuzinkowego wyglądu jak i parametrów jezdnych. Do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Gratuluje wyboru :notworthy: gdzieś już chyba tego sprzęta widziałem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Na angielskim forum znalazłem taki filmik: www.flickr.com/photos/calv88/6361459385/in/photostream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Myślę, że wybór był jedyny i słuszny :) Gratuluje wyboru :notworthy: gdzieś już chyba tego sprzęta widziałem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0minik Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Witam i Gratuluje wyboru :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras31 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 A co powiecie na to?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Ciekawy sprzęt ale nie w moim typie :icon_rolleyes: Oryginał jest ładniejszy :buttrock: Edytowane 23 Listopada 2011 przez maciej MT01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Ciekawy sprzęt ale nie w moim typie :icon_rolleyes: Oryginał jest ładniejszy :buttrock: Rzeczywiście: sprzęt nie dla mnie. Najbardziej podoba mi się ten licznik :icon_mrgreen:Widać, że kolo podniósł motocykl na amortyzatorach, ciekawe czy wozi ze sobą ten drewniany klocek "co by se" podpierać nim (podkładać pod stopkę) sprzęta na mieście? :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mi się on nawet podoba bo w końcu to M!!Ale ja swoim zamierzam w przyszłym sezonie objechać KAŁKAZ, tym z filmiku byłoby trudniej Rzeczywiście: sprzęt nie dla mnie. Najbardziej podoba mi się ten licznik :icon_mrgreen:Widać, że kolo podniósł motocykl na amortyzatorach, ciekawe czy wozi ze sobą ten drewniany klocek "co by se" podpierać nim (podkładać pod stopkę) sprzęta na mieście? :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Nie powiem ciekawy, ale do dalszych wyjazdów chyba nieprzystosowany. No i jakoś ten dźwięk mi nie odpowiada. Jednym słowem zostaje przy swoim :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtengi Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Czołem,Nie potrafię poruszać się po forach, kultura nakazuje przywitać się. Więc po pierwsze Cześć WSZYSTKIM forumowiczom! Witam Cię w szeregach elitarnych "oblatywaczy" :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbix Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Witam wszystkich. Chciałbym się przywitać. Od niedawna jestem posiadaczem MT-01. Fajnie, że można poczytać ciekawe rzeczy o tym modelu motocykla. Pozdrawiam jeszcze raz Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi