jyndrek Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 jet to w trakcie ale wszystko już sie prostuje dobra wiadomośc ......musze nabyć antene ....reszte Ten Pan z linka zrobi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jyndrek Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 mam antene już ...pojechała sie programować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plok Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Ja też zrobiłem pierwszą rundkę, chciałem jechać na wystawę motcyki 5.03.11 (sobota ,W-wa.)ale zaczoł intęsywnie wyciekać olej z teleskopów.Zastanawiam się czy to normalne przy przebiegu 7000 km. czy uszczelniacze mogły się uszkodzić przez niską temperaturę ,a może od mycia myjką pod wysokim ciśnieniem ??Czy wymieniał ktoś uszczelniacze w teleskopach,jeśli tak to przy jakim przebiegu?po 2 rundkach po rejonie przy 11000 przebiegu po zimie i mi padł jeden. leje się po zacisku. podobno może być po zimie.a już myślałem że moto gotowy :(60zł uszczelniacze, 200 wymiana z olejem, cóż......złośliwość rzeczy martwych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jyndrek Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 interesuje kogoś tuning MTEKA ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0minik Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Bardzo mnie to ratuje :) mój był spawany przez poprzedniego właściciela i podczas przygotowywania motocykla do wiosny zauważyłem że jest malutka ryska na nim i nacisnąłem go i odpadł. Sam nie wiem co to by się stało jak to by odleciało od motocykla w czasie jazdy. Ile takie cudo od Ciebie kosztuje?? Poproszę o wiadomość na Prv lub na email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekmt-01 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 No... w końcu działa forum. Oponka wymieniona z przodu Metzeler Roadtek Z8 Interact. A co u was MT-kowcy jakieś zmiany ulepszenia? Cytuj MOTOCYKLE SĄ JAK WÓDKA,PRAWDZIWA JAZDA ZACZYNA SIE OD LITRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0minik Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 (edytowane) No... w końcu działa forum. Oponka wymieniona z przodu Metzeler Roadtek Z8 Interact. A co u was MT-kowcy jakieś zmiany ulepszenia? u mnie też założona nowa gumka z przodu, crash pady, nowy filtr K&N, wymieniona oliwa w silniku a teraz czekam na uszczelniacze i olej do przedniego zawieszenia bo lewy pokazał pierwsze oznaki zużycia i uronił kilka kropelek oleju i muszę to wymienić. Czyli jeszcze jedno popołudnie w garażu i sprzęt będzie śmigał jak nowy :) Edytowane 21 Marca 2011 przez D0minik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekmt-01 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 D0minik... napisz jakie masz crash pady. Jakiej firmy i gdzie zamontowane? Moze jakas fotka da rade. Cytuj MOTOCYKLE SĄ JAK WÓDKA,PRAWDZIWA JAZDA ZACZYNA SIE OD LITRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0minik Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 D0minik... napisz jakie masz crash pady. Jakiej firmy i gdzie zamontowane? Moze jakas fotka da rade. http://allegro.pl/yamaha-mt-01-crash-pady-crashpady-mt01-i1510905401.html Cena oczywiście do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 (edytowane) Kupiłem nowe ringi akrapa i dałem swoje wydechy do przerobienia u MaciejaMT :notworthy: :notworthy: :notworthy: . Wyszły bomba. Dźwięk ? Tego się nie da opisać. To trzeba usłyszeć. Zdjęcia 1 2 3 4 Edytowane 21 Marca 2011 przez thobeta Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jyndrek Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 EMTEK chodzi już ....dziś zrobiłem 150km ... lagi uszczelnione ..oleje wymienione...troche zimno ...pozdrawiam :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 EMTEK chodzi już ....dziś zrobiłem 150km ... lagi uszczelnione ..oleje wymienione...troche zimno ...pozdrawiam :))) Twardym trza być a nie mientkim :icon_biggrin: Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0minik Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 EMTEK chodzi już ....dziś zrobiłem 150km ... lagi uszczelnione ..oleje wymienione...troche zimno ...pozdrawiam :))) Hm mam do ciebie pytanie jakie założyłeś uszczelniacze do przodu bo z tego co widziałem są dwa różne wymiary jedne są 43x55x11 a drugie 43x55x10,5 i się zastanawiam które kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot 23 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Kupiłem nowe ringi akrapa i dałem swoje wydechy do przerobienia u MaciejaMT :notworthy: :notworthy: :notworthy: . Wyszły bomba. Dźwięk ? Tego się nie da opisać. To trzeba usłyszeć. Zdjęcia 1 2 3 4 wydech super się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jyndrek Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 EMTEK chodzi już ....dziś zrobiłem 150km ... lagi uszczelnione ..oleje wymienione...troche zimno ...pozdrawiam :))) Twardym trza być a nie mientkim :icon_biggrin: heheheheheheh :)))))))))))) EMTEK chodzi już ....dziś zrobiłem 150km ... lagi uszczelnione ..oleje wymienione...troche zimno ...pozdrawiam :))) Hm mam do ciebie pytanie jakie założyłeś uszczelniacze do przodu bo z tego co widziałem są dwa różne wymiary jedne są 43x55x11 a drugie 43x55x10,5 i się zastanawiam które kupić.Piotr Dudek .... jego zapytaj ..mój a dokładnie syna Emtek ....jest serwisowany własnie przez Tego Pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi