trufel Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Ja tylko zapytałem, a Wy zaraz ciach, to jest wolność słowa?Pewnie ten post też zniknie Edytowane 1 Listopada 2013 przez trufel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Panowie co jest z Wami!! wszyscy wymarli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkarB12 Opublikowano 6 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Na każdego przyjdzie pora... :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexiunio Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 To jak koledzy podsumowujecie tegoroczny sezon motocyklowy? Ile kilometrów nakręciliście na kołach swych KODO? A może jakieś inne osiągnięcia o których warto się pochwalić? Ja niestety oprócz pięknych Mazur nigdzie nie byłem, a przez sezon nakręciłem tylko 6 tys. km. Oczywiście po 4 tys. km musiałem tylną oponę wymienić bo się skończyła, ale cały sezon bezawaryjny. A jak to wyglądało u Was? Piszcie i chwalcie swe KODO. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Ja niestety nie mam czym się chwalić, ten jak i poprzedni sezon to totalna porażka nie wiem czy 5 tysięcy nakręciłem. Dużo planów a później kilka losowych wydarzeń i KODO zamiast wgryzać się w asfalt podpiera ścianę w garażu :banghead:Zaczynam rozważać opcję przekazania Kodo w ręce kogoś kto będzie mógł cieszyć się jego właściwościami nie tylko wizualnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolas88 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 no u mnie sezon mniej niż średnio bo dopiero od miesiąca jestem posiadaczem swojego KODO, złapałem może przez ten czas ok 500 km więc tyle co nic. walcze obecnie z moim lzegarem tj: nie wyświetla mi ani obrotów ani prędkości;/ kostki wszystko spr i jest ok. kontrolki od biegu jałowego, kierunki, awarie, imobilajzer działają. nie wiem co sie dzieje;/ może jakieś podpowiedzi? a co do planów w zimie planuje zmienić lusterka, naprawić bądź wymienić zegar (ma ktoś może właśnie taki na zbyciu?) dołozyć stelaż pod kufer centralny i na sakwy bo przyszły rok planuje objazd polski w każdą strone:) a jak u Was plan? jakies zmiany w zimie? jakie trasy w przyszłym roku?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 no u mnie troche bogoto , prwaie 11 tyś.km. Austriackie Alpy , zlot na Fak am See2 tygodnie temu Czechy i ich winkielki :biggrin: , i w koło komina , do rodzinki , do kumpla , do pracy i jestem nadal nie nasycony :banghead: :banghead: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Wózek zawsze szedł jak po sznurku , palił ile wlałem , hamował , mrugał , świecił i nawet trąbił :laugh: , klocki jeszcze pohamują , oponki jeszcze sie pokręcą , napęd też git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolas88 Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 o no to gratuluje niezly wynik :D ale zapakowaną masz nieźle maszyne :D a jakie plan? czy na spontanie ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trufel Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 plan wyjazdu ? o to pytasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eda Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 legolas88-zadzwoń-może będę mógł pomóc z licznikem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazol77 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam Jakiś czas temu wpadłem na animację komputerową obrazującą postapokaliptyczny świat normalnie z naszym MT-01 w głównej roli :) . Ale ..., o ile wizualnie odwzorowali go dosyć ładnie, nawet na postoju zegary dostają ponadprzeciętne wibracje to już do dźwięku się nie przyłożyli. Nasze monstrum słychać normalnie jak przeciętną czterocylindrową rzędówkę. Mały zonk , ale i tak poczułem się wyjątkowo, że właśnie KODO, dostało tę pierwszoplanową rolę :) . Zresztą zobaczcie sami. Pozdrawiam http://www.scigacz.pl/Poscig,motocyklowy,w,postapokaliptycznym,swiecie,17948.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Animacja bardzo fajna tylko z tym dżwiękiem troszke przegieli :biggrin: Ale jakby nie patrzec dla mnie duży plus bo przetrwało tylko MT-01 a nie Harley :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afrikaniec Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Panowie pytankopodczas wczorajszego świątecznego śmigania zaczęła migać kontrolka błędu, po wyłączeniu silnika wyświetla się numer 63, to chyba jakiś kod błędu, czy może mieliście z tym do czynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Witaj,kod 63 oznacza czujnik temperatury wydechu to ten czujniczek pod siedzeniem po prawej stronie w osłonie wydechu,napewno nic poważnego,albo dotyka wydechu albo zaśniedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legolas88 Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 trufel -> tak o plany na przyszły rok :) juz coś myslisz? ja jestem zdecydowanie za spotkaniem MT w przyszłym roku, może coś na rozpoczęcie sezonu? a animacja ciekawa, dzwięk już mniej ale zawsze miło zobaczyć dobrze odwzorowany model w takiej animacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi