NiceTree Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Kto może niech wpada do Głogowa, przy odrobinie szczęścia można pojeździć razem z Ogłazą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 16 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 NIe moglem wytrzymac i pochwale sie czyms :] No no jest sie czym pochwalic :) . A Ogłaza robil jakis pokaz FMX czy tylko startowal i robil sobie fotki z ludzmi? :P NIE tylko startowal ' date=' ale cos nie umial sie oprzec i musial cos wykrecic :'] http://www.members.lycos.co.uk/hormonyz/f14.htm I macie jescze fotki z tych zawodów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Października 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Gratuluję występu. Z Ogłazą sam się kiedyś bawiłem na rampie, gdy wynajęliśmy go na jakąś imprezę w jednym z podpoznańskich pałacyków. Inna prawa, że byl po kontuzji i kolega Łukasz Krzywda (b. dobry zawodnik, tylko bez zaplecza finansowego), zrobił na pożyczonej WR250f pokaz taki, że Ogłaza stał i się patrzył. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Garulacje. Oby tych startów było jak najwiecej i coraz lepsze miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 17 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 I coraz lepszy sprzet , naprawde musze sprzedac moja Yz bo malutka jest , ale naprawde mowie tego co czulem na starcie nie da sie opisac slowami . Dominik ale mi siary narobiles to pewnie w wordzie mi poprawilo bo tego posta pisalem wlasnie w tym programie :] Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Heh to i jak się pochwale :P Ja na zawodach byłem w dniu 9 października były to Otwarte Mistrzostwa Okręgu Lubelskiego.Klasy były następujące 50-65ccm,80ccm,AMATOR i OPEN.Ja startowałem w klasie Amator.Napoczątku dla poszczególnych klas były treningi 10 minutowe...wreszcie naszedł czas wyściugu :-) byłem jedyny na 125-ce i najmłodszy (16lat),później koleś miał 23 lata.Reszta zawodników startowała na SX 450,250,YZ 250,CR250 więc zbytnio wielkich szans nie miałem :) .Praktycznie wszyscy co startowali to byli tutejsci znali tor jak włąsną kieszeń,trenowali tam na codzień itd.Na starcie adrenalinka na maxa.I koleś najpierw pokazał tabliczke z 15 sekundami później 5 i ogień... :twisted: W każdym bądz razie na 14 zawodników byłem 10.Były to pierwsze zawody w moim życiu.Na następny sezon planuje następne starty.Pzdr PS.Pisałem to wszystko w skrócie,gdyż masa by było tego :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Masz fajnie bo leciutki jestes:) enduro-wszyscy juz startoiwali tylko nie ja aaaaaaaaaaa:/ gratulacje 10 miejsce na 14 1 wystep :) to ci sie udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 17 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Enduro to gratulacje , Ja teraz sie przesiadam na jakas sete to za rok na tych zawodach im pokaze :] hehehe bardzo bym chcial :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 No gratulacje chłopaki może niedługo jak zmienie sprzęta zgadamy sie na jakieś amatorskie zawody albo cross cuntry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dec Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 No Hormon pełne gratulacje! Tak sie sklada ze jestem z leszna i bylem tam tyle, że w harakterze kibica i faktycznie jak sobie teraz przypominam to nie ma co dawales rade, jak chcesz to mam kupe fotek z tego wydarzenia wiec na weekend jak bede w domu to moge Ci to podeslać zawsze to jakas pamiatka:) pozatym Ty prawdopodobnie mnie tez skojarzysz jak napisze ze komentator po zawodach przed wynikami pochwalil mnie ze na swiatlach jezdze nawet na torze :) heheuhauhe.... zreszta prułem po tym torze jak ostatnia p*pa bo sprzet niedawno nabylem i mam jeszcze "uniwersalne" opony:P bo poki co kase w inne elementy trza zainwestować:/ pozatym tor to raczej nie dla mnie wolę wodę, błoto las i gorki, ale obejrzeć z czym sie musieliście zmagać musiałem:) pozdro i jak chcesz te foty to odezwij sie na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 http://www.members.lycos.co.uk/hormonyz/fo...fotki/14/10.jpg Na tym zdjęciu jest łepek za toba z numerem 8 na kawasaki.Jest to Krystian Kurpiel syn własciciela toru w Zielonej Górze.On tez ma 80 :P Gratuluje :)p.s http://www.crossteam.pl/index.php3?show=kadra tutaj jest jego zdjecie-dział "kadra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 26 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 To nie ja na tych fotach :) to zwyciezca klasy 80 . Dec przypominam sobie :] hehe, bede wdzieczny za foty wal na mojego maila : [email protected] Z gory dzieki za foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 przeslij mi tez te fotki ale wzuc na bike pics czy cos bo kolega tam startowal to sobie zobacze :) [email protected] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi