Skocz do zawartości

MGH - podsumowanie sezonu 2005

Hubert
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No dobra,

Zróbmy zatem tak,

Umówmy się wstpępnie na niedzielę na 11.00. Wcześniej nie ma sensu, bo juz jest zimno. Miejsce spotkania - kolumna Zygmunta. Nie, spokojnie, nie bijcie, ja tylko żartowałem :) Miejsce spotkania podam jutro, jak wymyślę, gdzie moglibyśmy pojechać, żeby potem skoczyć do jakiejś tymbarkowni i opić sukces Agi :)

Potwierdzimy się tradycyjnie w piątek. Chętni wpisywać się, abyśmy wiedzieli do kogo dzwonić, gdyby zaczęło padać, albo zrobiło sie mroźno.

Pozdrawiam,

Hubert

Ja tez bym wolal sie trzymac kierownicy niz Akera

Niewdzięcznik, a fe.

A Ty Aker no cóż myślę że będziesz usprawiedliwiony jeżeli na czas podróży będziesz miał innego plecaczka

Chyba motór umyję na ten wyjazd pod kolumnę Zygmunta .... 8)

To rozumiem już, dla kogo Aker szykuje tego Fireblada

No, tutaj to już przesadziłes :lol: jak mogłeś wodzu ???!!!

Ja chyba też Mallutkiego rozumiem :)

Przejrzałem prognozę i na niedzielę nie jest specjalnie rewelacyjna kilka milimetrów deszczu. Rozumiem, że lista chętnych na wyjazd przedstawia się następująco:

Babajaga

Aga (chyba z Akerem w roli plecaczka :))

Vlaad.

Nie ma chyba co jechać gdzieś daleko - zróbmy sobie wypad na zamek w Czersku - rzut beretem, będzie więcej czasu na opijanie sukcesu Agi - pamiętacie tę knajpkę koło Góry Kalwarii? Jakby było nam za blisko, to jeszcze coś wymyślimy.

Miejsce spotkania - parking przy Torwarze (stara część), godzina 11.00, niedziela.

Potwierdzamy się w sobotę, jako, że pogoda jednak niepewna.

Pozdrawiam,

Hubert

No dobra - po przejrzeniu prognozy pogody potwierdzamy jutrzejszy wypad :) Co do trasy, to sobie może jutro coś jeszce wymyślimy, aby trasa była dłuższa i byśmy mogli tempem spacerowym przejechać się po zabytkach Mazowsza i pooglądać ruiny dawno minionej świetności ;)

H