AGA Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Ooooo, "tymbarka" macie ode mnie jak w banku :) a może faktycznie przejdziemy do konkretow i rzucimy jakas datę bo widzę, że na imprezkę w zasadzie wszyscy sa chętni - cóż proponujesz Hetmanie :lol: ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 19 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 No dobra,Zróbmy zatem tak,Umówmy się wstpępnie na niedzielę na 11.00. Wcześniej nie ma sensu, bo juz jest zimno. Miejsce spotkania - kolumna Zygmunta. Nie, spokojnie, nie bijcie, ja tylko żartowałem :) Miejsce spotkania podam jutro, jak wymyślę, gdzie moglibyśmy pojechać, żeby potem skoczyć do jakiejś tymbarkowni i opić sukces Agi :)Potwierdzimy się tradycyjnie w piątek. Chętni wpisywać się, abyśmy wiedzieli do kogo dzwonić, gdyby zaczęło padać, albo zrobiło sie mroźno.Pozdrawiam,Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Wstępnie jestem wolny w Niedzielę. Kolumna Zygmusia mi pasuje, bo mam nowe rękawice z karbonowymi wstawkami :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Ja tez bym wolal sie trzymac kierownicy niz Akera Niewdzięcznik, a fe.A Ty Aker no cóż myślę że będziesz usprawiedliwiony jeżeli na czas podróży będziesz miał innego plecaczka Chyba motór umyję na ten wyjazd pod kolumnę Zygmunta .... 8) To rozumiem już, dla kogo Aker szykuje tego Fireblada No, tutaj to już przesadziłes :lol: jak mogłeś wodzu ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Ja tez bym wolal sie trzymac kierownicy niz Akera Niewdzięcznik, a fe.Czy ja wiem..... ja tam rozumiem mallutkiego :mrgreen: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 20 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Ja chyba też Mallutkiego rozumiem :) Przejrzałem prognozę i na niedzielę nie jest specjalnie rewelacyjna kilka milimetrów deszczu. Rozumiem, że lista chętnych na wyjazd przedstawia się następująco:BabajagaAga (chyba z Akerem w roli plecaczka :))Vlaad.Nie ma chyba co jechać gdzieś daleko - zróbmy sobie wypad na zamek w Czersku - rzut beretem, będzie więcej czasu na opijanie sukcesu Agi - pamiętacie tę knajpkę koło Góry Kalwarii? Jakby było nam za blisko, to jeszcze coś wymyślimy.Miejsce spotkania - parking przy Torwarze (stara część), godzina 11.00, niedziela.Potwierdzamy się w sobotę, jako, że pogoda jednak niepewna.Pozdrawiam,Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 jeśli jednak nie będzie padało to zróbmy trochę dłuższą traskę - w końcu to zakończenie sezonu :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 gdzie ten parking ??? pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 co to z podsumowanie bez fotek :?: :!: Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 22 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 No dobra - po przejrzeniu prognozy pogody potwierdzamy jutrzejszy wypad :) Co do trasy, to sobie może jutro coś jeszce wymyślimy, aby trasa była dłuższa i byśmy mogli tempem spacerowym przejechać się po zabytkach Mazowsza i pooglądać ruiny dawno minionej świetności ;)H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGA Opublikowano 22 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2005 No to cool, bo dzisiaj pogoda była superowa i zazdrościłam każdemu moto, który przejeżdżał (ja niestety wścisnieta w puszkę 4 kołową) Aga (chyba z Akerem w roli plecaczka ) obawiam się, że jeszcze na odwrót :)do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 w związku z pogodą proponuję podjąć decyzję koło 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Niestety pojawił się niespodziewany problem. Nawet gdyby dopisła pogoda zostaję w domu :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 a ja i tak pojeździłam, tyle że bez Was :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Niestety ja swoją dawkę adrenaliny dostałem dzisiaj w domu, a nie na szosie. Na szczęście już wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi