kioRa Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 WItam jak w tytule chodzi mi o substancje uszczelniajace do :głowicy pod cylindry itp.Co proponujecie ale nie jakis szmelc bo moja uszczelka spod glowicy jest troche rozwarstwiona?Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Hermetyk albo ...poxipol (żart) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 12 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 ha ha ha no dawac jakies propozycje dobre:P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Może kup nowe uszczelki ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 hermetyk ci wszystko uszelni na amen, tylko jak bedziesz chciał to rozebrać to nie ma mowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 hermetyk ci wszystko uszelni na amen, tylko jak bedziesz chciał to rozebrać to nie ma mowy co do tego ze hermetyk dobrze uszczelnia to sie zgodze ale nie zgodze sie z tym iz prze rozbieraniu beda jakiekolwiek problemy fakt złapac złamie dośc mocno ale wszystko bezproblemowo da sie rozebrac a co do uszczelek to tak jak ober mówi nie łatwiej było by poprostu zakupic nowy komplet a nie kombinowac z uszczelniaczami ? pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 a mozecie jasnij mi powiedzec co to jets ten hermetyk?? :oops: ja na twoim miejscu tez bym kupil nowe uszczelki... no a jesli nie to pozostaje sylikon...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Hermetyk to jest takie czerwone "coś" :mrgreen: , konsystencją przypomina silikon, ma taką właściwość że po zaschnięciu bardzo mocno zwiera ze sobą różne elementy i doskonale uszczelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 12 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Chlopaki ale tu chodzi o antyk RD250LC do tego ni ma uszczelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Człowieku przecież piszemy żeby użyć do tego hermetyku! a jezeli to ci nie pasuje to dorób sobie uszczelki chociażby z kartonu albo czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 a mozecie jasnij mi powiedzec co to jets ten hermetyk?? :oops: ja na twoim miejscu tez bym kupil nowe uszczelki... no a jesli nie to pozostaje sylikon...:D taaa silikon ci wydmucha po 10 km... zrob i posmaruj ja smarem... smar sie przegrzeje stwardnieje i doskonale uszczelni. a silikn to mozesz dac pod cylinder ale nie glowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 12 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Dobra, dobra spokojnie :D polecaja mi do zrobienia uszczelki "klingielit" a co do smaru to np."towot"czy cos innego??Pod cylindry to jakies kartonowe z silikonem moga byc,czy tez silikon sie nie nadaje bo mam "Hermetic Technicoll Silicone Temperature"do 300st celcjusza CZŁowieku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Do składania dwusuwa najlepiej stosować hermetyk. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 ja polecam blache aluminiową osadzona na towocie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 polecaja mi do zrobienia uszczelki "klingielit"I to jest jedyna dobra opcja.... nigdy bym nie uzyl hermetyka a tymbardziej silikonu do uszczelnienia glowicy w pojezdzie chlodzonym ciecza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi