Moto_boY Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 żeby setke wykrecić w 100% to trzeba juz miec naprawde niemale umiejetnosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 chyba, że Kolega lata w 100% na prostych :) ja chce się przesiąść z simsona s 51 na full 125, decyzje,że się przesiąde już podjąłem, teraz zostało tylko pytanie co to będzie za motocykl. CR/YZ/KC/RM/SX/EXC, oprócz DT,KMX,KLR i podobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 z simsona s 51 na full 125 No to też jesteś niezły kozak. Po simsonku to sądze że nie masz PODSTAW aby kupować tak ostrą maszyne. No chyba że bedziesz w 100% latał na prostych. Ja proponuje jakąś TS na 70 albo coś w tym stylu bo na tym nauczysz sie podstaw. Ale to Twoja kasa i Twoja decyzja więc rób jak chcesz. Ponadto EXC to hard enduro a o KC jeszcze nie słyszałem. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 z simsona s 51 na full 125 No to też jesteś niezły kozak. Po simsonku to sądze że nie masz PODSTAW aby kupować tak ostrą maszyne. No chyba że bedziesz w 100% latał na prostych. Ja proponuje jakąś TS na 70 albo coś w tym stylu bo na tym nauczysz sie podstaw. Ale to Twoja kasa i Twoja decyzja więc rób jak chcesz. Ponadto EXC to hard enduro a o KC jeszcze nie słyszałem. pozdro najpierw zapozna sie z motorem na prostych,a pozniej na tor czy w las malymi krokami...wszystko zalezy od umiejetnosci chlopaka. a z tym KC to zapewne chodzilo o KX bo C jest blisko X na klawiaturze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Jak ma mozg to seta mu nic niezrobi :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Odkręcić na prostej każdy głupi potrafi!!.Teren,tor itd to sie liczy!!.Najpierw przejedź się na jakiejś secie crossowej i wtedy podojmij decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Ja proponuje jakąś TS na 70 albo coś w tym stylu bo na tym nauczysz sie podstaw.schowaj sie z takimi radami co TS ma wspólnego z wyczynowym crossem? nawet pozycji sie nie nauczy dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 schowaj sie z takimi radami co TS ma wspólnego z wyczynowym crossem? nawet pozycji sie nie nauczy dobrze Sam sie schowaj z takimi tekstami, po prostu sądze że z 3 Konnego simka na 40 konnego potwora to przesada. To k@##a już nawet swojego zdania nie można powiedzieć ??? Jak ci coś nie pasuje to twój problem a jestem bardzo ciekawy czy on w ogóle zdaje sobie sprawe co to za moc i czy kiedykolwiek jechał na jakiejś MX125. Dopisuje do tego tematu, żeby nie nabijać postów. Już powiedziałem eloelo na twoje głupie zaczepki i komentarze kłade lache wiec gadaj zdrów. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Sam sie schowaj z takimi tekstami, po prostu sądze że z 3 Konnego simka na 40 konnego potwora to przesada. To k@##a już nawet swojego zdania nie można powiedzieć ??? Jak ci coś nie pasuje to twój problem a jestem bardzo ciekawy czy on w ogóle zdaje sobie sprawe co to za moc i czy kiedykolwiek jechał na jakiejś MX125.kurna jak zawssze gadasz glupoty :]to ty sobie kup ts 70 bo po tej dt'ce to na exc sie zabijesz..ty chyba takiego glupoty ciagle piszesz zeby nabic sobie posty :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 schowaj sie z takimi radami co TS ma wspólnego z wyczynowym crossem? nawet pozycji sie nie nauczy dobrze Sam sie schowaj z takimi tekstami, po prostu sądze że z 3 Konnego simka na 40 konnego potwora to przesada. To k@##a już nawet swojego zdania nie można powiedzieć ??? Jak ci coś nie pasuje to twój problem a jestem bardzo ciekawy czy on w ogóle zdaje sobie sprawe co to za moc i czy kiedykolwiek jechał na jakiejś MX125.A ty jechałeś, że tak spytam? Kolega Motocross ma 20 lat a ty mu TS proponujesz :lol: Kurde setka to nie jest aż taki potwór że wsiadasz i lądujesz na drzewie, chyba że jesteś 13-letnim flaczkiem bez mięśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Tak jechałem, jakbyś chciał wiedzieć na SX 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Sam sie schowaj z takimi tekstami, po prostu sądze że z 3 Konnego simka na 40 konnego potwora to przesada. To k@##a już nawet swojego zdania nie można powiedzieć ??? Jak ci coś nie pasuje to twój problem a jestem bardzo ciekawy czy on w ogóle zdaje sobie sprawe co to za moc i czy kiedykolwiek jechał na jakiejś MX125stary o czym ty mówisz :) 125 to jest tylko pierdziawa do zabawy na torze. co to jest 40km? na piasku? koło cały czas prawie idzie w poślizgu i nawet jak dasz troche za dużo gazu to nic ci sie nie stanie bo motocykl pójdzie troche głębszym poślizgiem i tyle. co innego jak w 150 konnym ścigaczu przy wyjsciu z zakrętu odkręcisz za dużo i zacznie ci telepać kierownicą i polecisz w barierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoCross Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 dobra Panowie nie kłóćcie się! Jasne,że chodziło mi o KX a nie KC, sorry za błąd. Jak dobrze zauważyliście nie mam 13-14 lat i pustej głowy (choć wiele jeszcze musze się nauczyć) żeby wsiadać od razu na ćwiartke lub 125 i pędzić ile wlezie. Wiem co takie moto potrafi, co prawda nie jechałem jeszcze na 125 2T, ale zdaje sobie sprawę z ogromu mocy. PS. dzięki za rady, ale jak to napisał MOTO_boY pokolei będę poznawał tajniki i powoli będę udoskonalał styl jazdy. Rzecz dla mnie jasna,że najpierw zapoznam się z motocyklem na prostych leśnych długich duktach, a potem odwiedze pobliski tor. Pozdrawiam serdecznie wszsytkich Endurowców i innych zapaleńców MX :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 hm...125 to jest tylko pierdziawa do zabawy na torze. co to jest 40km? na piasku? koło cały czas prawie idzie w poślizgu byc może tak jest, masz w końcu jakieś doświadczenie z 125 (chociaż dla mnie te 40KM to bardzo dużo). A faktem jest że nie zauważyłem że koleś ma 20 lat. P.S i po co się wpierdalałeś z głupimi komentarzami eloelo? Widzisz wymiana poglądów i zdań może obejść się bez twoich zaczepek skierowanych w moją strone. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Ciekawy jestem adam czy wykorzystujesz te całe 40km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi