EnduroMax Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 rama, zawieszenie, bak, plastiki są z yamahy yz 250 z końca lat '80 Jak dla mnie adamie to raczej początek lat 80 ;)Pełna zębatka, hamulce bębnowe, cienki wahacz, niezbyt pasujące do reszty osłony i mamy yz 250 z jakiegoś 1983r z silnikiem od...niezidentyfikowanego pojazdu...silnik jednak od rd 250 ale z 1981r ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 http://img212.imageshack.us/my.php?image=27ry.jpg a to 2 fota http://img212.imageshack.us/my.php?image=31ax.jpg w nastepnym sezonie pewnie sprzeda:( chyba ze mi sie bardzo spodoba ,nie smiac sie z filtrow powietrza:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Jak dla mnie adamie to raczej początek lat 80 Pełna zębatka, hamulce bębnowe, cienki wahacz, niezbyt pasujące do reszty osłony i mamy yz 250 z jakiegoś 1983r z silnikiem od...niezidentyfikowanego pojazdu...silnik jednak od rd 250 ale z 1981r rama jest identyczna jak w roczniku 84/85, a plastiki troche nowszepełna zębatka nie jest orginalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Wiadomo ze nie orginalna zebatka w koncu to składaczek;) :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 czemu filtr paliwa masz odwrotnie zalożony ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Jak odwrotnie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 a lepsze to nic CZ haha tym mnie rozbawiłeś troche CZ mi sie nie podobaja a tu przynajmniej jest chlodnica nom moze ci sie nie podobają ale ta yamaha :| wszystko tam jest od czego innego , nie chce cie urazić ale pewnie 50% czesci jest ze sobą zespolonych spawami przez domorosłych monterów no no chłodnica --w tym miejscu w motocyklu cross czy enduro do doskonały pomysł :| przynajmniej mają sie gdzie wbijać kamienie i ma sie gdzie zbierac błoto ( to pewnie poprawia chłodzenie) pozdrawiam lucas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Nie nie obraziles:) Wiem jak ona jest zmontowana i jak jezdzi a ja wyczynoiwcem nie jestem:] i dobrze ze jest chlodnica nawet bardzo bo raczej jest uzwana do jazdy po piachau a nie po błocie bo mam taki teren obok siebie(nie kazdego stac na moto za 6000:) mnie np nie stac na takie za 2000:/ ale szanuje wypowiedz i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 nom mnie tez nie bardzo stać dlatego ganiam cezetą ale bądź co bądź to jednak full cross ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Wazne ze jest czym:)a z tego co slyszalem CZ sa awaryjne(nie wiem moze to sporadyczne wypadki bo CZ nie mialem)tylko obilo mi sie o uszy-no ale od czegos trzeba zaczac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Jak odwrotnie:/ no takto, brud powinien osadzac się na tej bibułce a nie w jej wnętrzu Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Chodzi o ten filtr ktory jest prawie nie widoczny na fotce:) wiem bo byl rozkrecany gaznik i filtry wymieniane juz przelozylem-i tak gazniki musze wyjac i wyczyscic:/(dzieki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Jakby nie patrzeć - japonia cieczą chłodzona :lapagora: Na początek może być. Potem pamiętaj - pomarańcza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Na pomaranczke trza miec kaske:) a moje nastepne moto to pewnie bedzie przedzial 2000-3000 :/ a jak bedzie lepiej to moze 4000 ale to raczej NIE-mozliwe ...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 a z tego co slyszalem CZ sa awaryjneA z tego co słyszałem yamaha dt 80lc2 to freestylowy sprzęt Travisa Pastrany ;)cz są awaryjne jak robi je ktoś nie mający o tym pojęcia...Np w cz u Enduroguy-a biegi zamiast blokować bolec miała blokować sprężynka (naodwrot założone) :roll: Zapytaj sie lucasa który jest encyklopedią cz-tek czy sie psują...jak ktoś umie zrobić to psują sie jak japończyki. Tylko w te sprzęty trzeba wkładać więcej serca i zawsze coś podłubać.... Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi