Enduroboj. Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Przypadkowo znalazłem to w internecie, mam nadzieje że docenicie to iż nie jest to kolejny post z serji: Mam problem z moją DT itp. :(PISZCIE SWOJE OPINIE http://www.scigacz.pl/Terenowy,Buell,juz,o...2006!,1606.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 nie wiadomo co o tym myslec...moze to kolejny motor w stylu BMW HP2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 co nowsze modele to bardziej kosmiczne;]. Zewnetrznie to troche dla mnie podobny do BMW...ale ogolnie ciekawy sprzecik :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Bardziej podobny do ściga do turystyka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 on jest tak terenowy jak crka na ulice :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 hehe bylo ale doceniamy :( Motocykl ciekawy , ale raczej w lajtowy teren ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endu(ro)bak Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 moze to kolejny motor w stylu BMW HP2chyba nie bardzo :) bardziej podrozne enduro ... jezeli juz enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Nie podoba mi sie... Ni to Enduro ni to scigacz :roll: Ciekawe czy w ogóle do turystki będzie dobre ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 hm faktycznie ni to enduro ni street ale cena ciekawa 51 tys to w sumie nie tak drogo ale chyba LC8 jest bardziej uterenowione ?? a moze sie myle ?? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 ale chyba LC8 jest bardziej uterenowione Raczej tak a chyba napewno zresztą porównajcie sobie tego buella z KTM'em LC8 > http://www.evamotor.nl/Motorcycles/KTM/c8_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 ale chyba LC8 jest bardziej uterenowione Raczej tak a chyba napewno zresztą porównajcie sobie tego buella z KTM'em LC8 >http://www.evamotor.nl/Motorcycles/KTM/c8_1.jpgduzo lepszy ktm i praktyczniejszy od Buell-a .A jak cenowo KTM lc 8?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Uff sądząc po topicu już sie bałem że to bendzie coś w stylu dirt duka :):D http://motonline.clix.pt/left/culturalazer...ster_TT_jpg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samcio Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 Prawie tak terenowy jak Ducati Monster, zawiechy ma istnie "ceerkowe" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 duzo lepszy ktm i praktyczniejszy od Buell-a .A jak cenowo KTM lc 8?? No dobra ale KTM to jest w sumie duuuze turystyczne enduro a Buell ?? Taki bardziej " fun" :roll: Adventure S kosztuje 51 tys a zwykly Adventure 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 5 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2005 duzo lepszy ktm i praktyczniejszy od Buell-a .A jak cenowo KTM lc 8?? No dobra ale KTM to jest w sumie duuuze turystyczne enduro a Buell ?? Taki bardziej " fun" :roll: Adventure S kosztuje 51 tys a zwykly Adventure 50Buell dla mnie wyglada tez na turystyczny, bo chyba w lekki teren to sie za bardzo tez i nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi