Nitomen Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 napisy sa po angielsku moze ktos przetluamczy ?? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 No film jest piekny...Napisy proooooooosze o napisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Witam dzisiaj dostalem paczuszke od 4umowgo kolegi Zielorza nie bylo na plytce napisow ale w necie owe znalazlem http://napisy.org/Szukaj/dust_to_glory/ Nie dziekujcie ;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Napisy po angielsku:] thxxxxxxxxxxxxxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Buhaha sorka ale nie sprawdzalem :] Moja gafa , entschuldigung :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 7 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 OO sie chwali ze jeszcze niemiecki zna:P podobno napisow wogole nie ma:/ jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 jak ogladalem trailera to napisow tez nie bylo, panowie uczyc sie trzeba jezyka :roll: sam tego nie lubie ale sie przydaje chocby do takich filmow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Nie no film poprostu wyje*isty !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 macie tutaj link do torrenta, uprzedzam ze film sciaga zaledwie 4 osoby :/ im wiecej osob sciaga tym wiekszy transferhttp://static.thepiratebay.org/downloadtor...562.TPB.torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 14 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Szkoda ze napisow nie ma nadal,;( a co do filmu ...ta jazda noca uuuuuuuuu :) albo brzegiem ;) yyyyyyyyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 14 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2005 Może ktoś zgłośi się na ochotnika do przetłumaczenia napisów :roll: , popytam w pracy bo kilka osób zna dobrze angielski to może przetłumaczą za flaszeczkę :mrgreen: Filmik jest zajebisty, ujęcia super, muzyczka też, no i te wypasione XR-ki świetnie gadają na tych wydechach. ;) :) Brawa dla producętów :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 właśnie niedawno ściągnąłem i obejrzałem film i musze przyznać że na prawde jest super zrobiony. W niektórych momentach aż ciarki mi przechodzą. Piękne ujęcia, bardzo dobrze słychać dźwięk motocykli i samochodów, do tego jest klimatyczny podkład w tle, niezagłuszający muzyki. Bez problemu można zrozumieć prawie wszystko jak sie dobrze zna angielski. Ogólnie film na prawde polecam. Nie ma tam żadnych efektów specjalnych czy innych fajerwerków. Są ujęcia z helikopterów, z kasków kierowców i wiele innych. Do tego wywiady z zawodnikami i troche historii. Można sie dużo dowiedzieć o wyścigach baja, o których przed obejrzeniem tego filmu bardzo niewiele słyszałem. Polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 tez go sciagnalem juz jakis czas temu :)I najbardziej z calego filmu podoba mi sie odglos tych XR'ek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 moge wam przetlumaczyc napisy długi weekend bedzie :) a kto by byl sklonny przeslac mi filmik <lol> ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 moge wam przetlumaczyc napisy długi weekend bedzie a kto by byl sklonny przeslac mi filmik <lol> ??ty chyba jescze nie wiesz ze ten film ma ma godzine i 40 minut :)i troche tych tekstow jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi